Home

VESTI

Eclipse & Perpetuum Mobile, BitefArt Cafe

No Comments Najave

Eclipse & Perpetuum Mobile @ BitefArt Cafe

Ovog vikenda nasravljamo sa odličnim dešavanjima u klubu BitefArtCafe! Očekuje nas prava ludnica. Dobro poznate grupe Eclipse i Perpetuum Mobile obećavaju djuskanje cele noći.

 

Eclipse je zakazan za petak 15. oktobra u 23h, dok Vas Perpetuum Mobile očekuje u subotu 16. oktobra. Klubska sezona je uveliko počela, vidimo se u gradu 🙂

 

PETAK  15.10. OD 23H ECLIPSE =  80’S POP MASTERS / 90’S greatest hits + MTV top wanted hits ~

Kao vrsni muzičari i kao neko ko pravi odličnu atmosferu, bend Eclipse predstavlja jedan od aduta desete sezone BitefArtCafe-a.

Od proverenih hitova 80ih, do pesama koje su danas na svim top listama,  njihov repertoar ide od bendova kao sto su EKV, Haustor, Duran Duran, U2, Prodigy do Mike. Jedna od posebnosti ovog benda je i to što imaju čak tri vokala.

 {xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorom, Vas vodi na pomenute koncerte. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. U subjectu obavezno napišite:"Eclipse" ili "Perpetuum Mobile"{/xtypo_rounded1}

 

 

Subota 16.10. od 23h Perpetuum Mobile = * Disco / Pop / MTV & VH1 most wanted hits *
Malo koji klupski bend opstane toliko dugo.
Perpetuum Mobile traju već dvanaest godina. Nastupali su u raznim klubovima Srbije, ali i na našim najznačajnijim festivalima, pred stotinama, ali i pred hiljadama ljudi.

Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku.  Nisu im nepoznanica ni najveći hitovi bendova i artista koji su žanr za sebe: Depeche Mode, Coldplay, Lady Gaga, David Guetta, U2…

 

 

 Eclipse

Eclipse

 

Hit za hitom. Cele noći. Nema stajanja.

Ovakav bend bio je otkrovenje prethodnih sezona, a sada čini jedan od nosećih stubova repertoara desete sezone BitefArtCafe-a.