Home

VESTI

EASY TIGER with HEIDI

No Comments Najave

EASY TIGER with HEIDIŽurka koja se ne propušta, sa prvom damom berlinske etikete GET PHYSICAL i najpopularnijim srpskim DJ-em! Spremite najbolje cipele za ples!

Pored najavljene Heidi, nastupiće i Marko Nastic, Kobaya & Tijana T. Event za svakako posetiti!

Heidi se relativno skoro upisala u listu najpopularnijih i natraženijih ženskih DJ superstarova, odmah pored Miss Kittin, Ellen Allien, Cassy i Anje Schneider. Do ove pozicije stigla je nakon vredne decenije rada, počevši 2000.god kada se preselila u London iz kanadskog Vindzora u kome je prvobitno zaražena zvukom Detroita koji se nalazi tačno preko reke.

 
U Londonu je, sa još nekoliko prijatelja, otvorila prodavnicu ploča Phonica koja i danas uspešno opstaje, a Heidi je godinama diktirala muzičke trendove u Londonu birajući ploče za vrhunske svetske DJ-eve. Od 2004. je deo tima iza jedne od vodećih nemačkih etiketa "Get Physical" iz Berlina, u kome trenutno živi.

 

Heidi

Heidi

 

U poslednjih nekoliko godina Heidi je dobila rezidenture u najboljim klubovima na svetu uključujući londonski Fabric, Space na Ibici i glavne tačke berlinskog noćnog života – Panoramabar i Watergate. Samo u 2009. svirala je na svim kontinentima sem Antarktika i obišla ključne svetske festivale, medju kojima i Exit na kome je publiku ostavila bez daha. Jedan od urednika BBC-evog Radio 1, Pete Tong,  pozvao ju je da jednom mesečno vodi emisiju "In New DJs We Trust". U udarnom terminu Heidi već dve godine sa slučaocima iz celog sveta deli svoju strast prema muzici, intervjuiše svoje omiljene producente i pušta aktuelne muzičke favorite. Underground house, techno, disco i sve što je izmedju može se čuti u njenim setovima i radijskim emisijama, a njena nezaustavljiva energija iza pulta ne dozvoljava publici da stoji mirno!

 

 

Tijana T

Tijana T
 
 
 

Marko Nastić

Marko Nastić
 
 
 
   

Tube, Simina 21, Beograd
cena karte: 500 din, za članove kluba 300din