Home

VESTI

Easy Tiger presents Enzo Siragusa!

No Comments Najave

Easy Tiger presents Enzo Siragusa!Nakon nekoliko godina pauze, Easy Tiger serijal se ponovo aktivira 2017. godine. Posle gostovanja u klubovima Fest i Tunnel, uz Disko Bar Mladost hostuju Baraca, Archie Hamiltona, Adam Sheltona i Marca Donata / Italoboyz.

  

Famozni beogradski party serijal počinje svoju letnju rezidenturu na splavu Sloboda 16. juna uz trenutno najveću zvezdu UK scene, Enza Siragusu.

   

Enzo je na čelu londonske FUSE organizacije, koja uz party brand takođe drži i label na kom okuplja izvođače kao što su Archie Hamilton, Seb Zito, Rich NxT, Ben Rau, Rossko, Dan Farserelli kao i mnogi drugi..

Enzo Siragusa se probio u top 100 RA DJ-eva prvi put 2015. godine, beležeći nastupe u svim poznatijim klubovima i festivalima širom planete.  2016. godine uz veliki uspeh FUSE eventova u klubu Space Ibiza, kruniše svoju DJ karijeru snimajući BBC Essential Mix za emisiju Pete Tonga. Produkcijski orijentisan prema moćnom, londonskom house pravcu, izdavao je za sopstvenu etiketu, a poslednje izdanje u saradnji sa Archie Hamiltonom je izašlo na Archiejevom Moscow Recordsu.

 

 

 Easy Tiger presents Enzo Siragusa!

Easy Tiger presents Enzo Siragusa!

 

 

Uz njega će nastupati host i rezident serijala, Marko Nastić, najprofilisaniji DJ i producent sa ovih prostora. Pored serijala žurki, Marko je pokrenuo novi vinyl only label pod istim imenom čije se prvo izdanje očekuje početkom avgusta. 

 

Promo party sa rezidentima Easy Tiger serijala će se desiti 02.06. u Prodavnici i na eventu će se podeliti nekoliko pozivnica za sam događaj. Više o tome uskoro.

Ograničeni broj karata je već u pretprodaji po ceni od 600rsd, dok će karta na ulazu stajati 900rsd.

www.facebook.com/easylikeatiger

www.facebook.com/events/1523808830984629
www.facebook.com/djenzosiragusa

www.facebook.com/djmarkonastic