Home

VESTI

Dve seksipilne dame na sceni sa Nouvelle Vague

No Comments Najave

Dve seksipilne dame na sceni sa Nouvelle VagueSa sastavom Nouvelle Vague, u Beograd 7. aprila, dolaze i dve dame naglašenog seksipila – Mareva Galanter i Zula Zazou.

Mareva Galanter je francuska glumica i pevačica poznata po tome što je sa svega 20 godina, 1999.godine ponela laskavu titulu najlepše žene Francuske. Deo Nouvelle Vague projekta je dve godine, koliko na sceni sa Liset zagreva atmosferu na nastupima širom sveta. Mareva, koja je visoka skoro 180cm, u sebi novi rusko, poljsko i rumunsko poreklo a rođena je na Haitiju.

 

Zula Zazou je najpoznatija plesačica Crazy Horsea, slavnog kabarea u Parizu, poznatog po spektakularnim koreografskim nastupima nagih plesačica. U Crazu Horse kabareu nage nastupaju  Dita Von Tiz, Karmen Elektra, Pamela Anderson i druge poznate dame raskošnog tela. Zula Zazou u Beograd dolazi da svojim plesom na sceni, upotpuni mračan seksi šou sastava Nouvelle Vague.

Nouvelle Vague u Beograd dolaze sa muzičko-scenskim performansom “Dawn Of Innocence” koji je osmislio francuski dizajner i kostimograf – Žan Šarl de Kastelbažak.

 

 

 Dve seksipilne dame na sceni sa Nouvelle Vague

Mareva Galanter

 

 
Karte za koncert, koji će se održati u Beko hali na Dorćolu, mogu kupiti na prodajnim mestima Card servisa – TC Ušće (info pult). Blagajne: Beogradska arena, Dom Sindikata, Bilet Centar Trg Republike, Dom Omladine ali i putem sajta www.tickets.rs. Cena karte je 1600 RSD. Na dan koncerta ulaznice će moći da se kupe po ceni od 1800 RSD.