Home

VESTI

Dve godine Banda Panda Parties u KC Gradu!

No Comments Najave

Dve godine Banda Panda Parties u KC Gradu!DJ crew Banda Panda u petak 05. oktobra u KC Gradu slavi dve godine žurki koje su okupljanjem najaktuelnijih DJ-eva u kombinaciji sa live art performansima promenile ekspirijens domaćeg klabinga.

   

Poseban vizelni identitet, video projekcije, crtanje grafita i printanje majica uživo i druge novine, uz uvek kvalitetnu elektronsku muziku za ples do jutra – to su Banda Panda Parties!

  

U petak su za DJ pultom grafički dizajneri Dušan Lilić i Johanna B koji predvode Banda Panda kolektiv, a kao gosti pojaviće se all stars beogradske house/deep house/techno scene: Tijana T  koja dolazi direktno sa Ibice, kao i Sale Milićević i Đorđe Popović (Soul Print Recordings). Pored muzičkog lineup-a najavljujemo i poseban visual art, a ekipa u KC Gradu će u čast drugog Banda Panda rođendana razbiti pravu piñatu punu malih poklona za sve!

 

Kao grupa entuzijasta okupljena oko ideje da donese drugačije iskustvo noćnog provoda je u protekle dve godine organizovala brojne žurke koje je svaki put posetilo po više stotina ljudi. Pande su nastupale sa najistaknutijim stranim i domaćim imenima elektronske muzike kakva su Jessica 6 (New York), Mikiko Morohashi (Tokyo), Llorca aka Art of Tones (Paris), Pytzek (Zagreb), zatim Vlada Janjić, Maja Uzelac, MKDSL, Ewox, Felony Flats, Nenad Marković, Jung B, PTZC i mnogi drugi.

 

 

 Dve godine Banda Panda Parties u KC Gradu!

Dve godine Banda Panda Parties u KC Gradu!

 

 

Na poslednjem Exit festivalu Pande su imale čak dve žurke – na JDX Backstage-u i Suba Stage-u, a 2011. godine i na Loud and Queer Crusing Pointu. Ove godine su vrteli muziku i u samoj „špici“ na Dan D festivalu u Zagrebu sa hrvatskim DJ Mixel-om. 

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Hiat95EotPU|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Banda Panda 2 Years Video

 

 

Banda Panda kolektiv je kao zvezda MTV-jevog afterpartija bio DJ podrška na Belgrade Design Week-u 2011 (Design Nights) gde su nastupali u društvu vrhunskih svetskih muzičara kao što su američki DJ i producent Matthew Dear, londonski pop trio Chew Lips, švedska grupa Snask, švajcarska elektronska grupa Yello i norveški Lindstrom.

 

U susret trećoj sezoni i novim žurkama – Let’s have a Happy Banda Panda Piñata Birhday Party!

Cena karte do 00:30 – 100 RSD, posle – 250 RSD

Banda Panda Parties Crew