Home

VESTI

Dupli koncert povodom 20 godina postojanja benda Orthodox Celts

No Comments Najave

Dupli koncert povodom 20 godina postojanja benda Orthodox CeltsOrthodox Celts, najpoznatiji Kelti srpskog porekla i jedan od najzanimljivijih bendova na domaćoj sceni, nastupiće tradicionalno na Dan Svetog Patrika 17. marta, u velikoj sali SKC-a u Beogradu.

 

Povodom 20 godina postojanja benda, Kelti će po prvi put održati 2 koncerta u istom danu. Prvi koncert  “Orthodox Celts unplugged”, sa početkom u 18h će posetiocima pružiti potpuno drugačiji doživljaj muzike kultnog beogradskog benda.

 

Tu inovaciju u muzičkom životu benda imaće prilike da vidi ne više od 200 ljubitelja njihovog zvuka, u jednoj za pravoslavne kelte nekarakteristično intimnoj i mirnijoj atmosferi.

 

Drugi koncert sa početkom od 21h je već oprobana formula dobre energične svirke, koja je i proslavila bend i zbog koje Kelti važe za veliku koncertnu atrakciju.

 

 

 Dupli koncert povodom 20 godina postojanja benda Orthodox Celts

Dupli koncert povodom 20 godina postojanja benda Orthodox Celts

 

 

Ulaznice za oba koncerta će se naći u prodaji na blagajni Studentskog Kulturnog Centra Beograda i biletarnici Doma Omladine od 03. Marta 2011. Cena karte u pretprodaji za jedan koncert je 1.200, a za oba koncerta 2.000 dinara. Broj karata je ograničen.