Home

VESTI

Duo iz KKN-a na Faveli!

No Comments Najave

Duo iz KKN-a na Faveli!Oliver Nektarijević i Nenad Pejović, pevač i gitarsta benda KKN, predstaviće se u ulozi u kojoj ih je malo ko navikao, pošto će se u petak (31.07.) naći za DJ pultom splava Favela.
  
Nektarijević i Pejović će se kao gosti za pultom splava Soul Favela naći uz Ognjena Krstića. Kako kažu, ovo je specijalna prilika pošto se generalno veome retko nalaze u DJ kabini, a njihov muzički izbor uvek vuče ka, očekivano, rokenrolu i srodnim pravcima.
  

–  U poslednjih godinu dana smo samo jednom puštali muziku, tako da nam je baš drago što ćemo u petak gostovati na Ušću. Oliver i ja samo prilično slični muzički. Od mene očekujte soul, rege i fank, kao i rok od pedesetih do danas, on će, po običaju, vrteti numere sa jačim gitarama – kaže Pejović.

 

 

 Duo iz KKN-a na Faveli!

Duo iz KKN-a na Faveli!

 

 

A jači gitarski zvuk koji je Pejović pominjao je primetan i kad je sam bend u pitanju. Poslednja dva albuma "Manifest" i "Volja za noć" su osetno tvrđa nego ranija izdanja.

– Ta promena je došla totalno spontano, ali mislim da je publika prihvatila jako dobro. Ne bih sad birao, niti mogu da izdvojim koji je meni lično najdraži album, ali mogu da kažem koji je najbolji. Najbolji je uvek onaj koji tek dolazi i uvek gledamo tako. Želimo da ono što radimo bude bolje od onoga što smo do sada uradili, tako da očekujem dosta od sledećeg albuma, ali ne mogu još da preciziram kad će izaći – kaže Pejović.

YouTube
Kanda Kodža i Nebojša – Šta je sa Tibetom?