Home

VESTI

Duh Dubaija DJ Safe-t u Favel

No Comments Najave

Duh Dubaija DJ Safe-t u FavelDirektno sa stejdževa koje je delio sa The Brand New Heavies, Armandom Van Heldenom i veličinama kao što su Martin Solveig, Gilles Peterson, Todd Terry… didžej SAFE-T stiže u Beograd.  
 
Već više od decenije SAFE-T je rezident poznatih klubova u Dubaiju, pa će duh egzotičnog istoka doneti na ušće beogradskih reka. U petak, 17. juna, beogradskoj publici će se prvi put predstaviti nastupom na splavu Favela, koji je upravo započeo letnju sezonu.
  

Iza imena Safe-T stoji Novosađanin Safet Mesanović, vlasnik neprocenjive kolekcije od 7.500 ploča, didžej sa šmekom dalekog istoka pažljivo građenim punih 11 godina u najboljim klubovima Dubaija. Nije jedan od ,,onih" didžejeva koji na nastup dolaze sa dva usb-a u džepovima – Safe-T na svoj prvi beogradski set kreće sa četiri pune torbe vinila! Pored EXITa i Nišvila u julu i avgustu, nastup na Faveli će biti njegov jedini u Srbiji ovog leta:

 

 

 Duh Dubaija DJ Safe-t u Favel

Duh Dubaija DJ Safe-t u Favel

 

 

,,Muzička raznovrsnost Beograda je daleko ispred metropole sa istoka" tvrdi Safe-T pred svoj prvi beogradski set. ,,Stopostotno sam open-minded, zato me ta raznovrsnost i privlači. Slušam i puštam bukvalno sve – Od Marlen Ditrih pa do Daft Punka. Za petak u Faveli odabrao sa uglavnom disco, funk i boogie vinile i raduje me što se i tamo pušta muzika sa gramofona, jer to znači da su se ljudi vratili dobrom zvuku, da su shvatili da je sve prolazno, a da kvalitet ostaje večan" dodaje Safe-T.

 

 

Duh Dubaija DJ Safe-t u Favel

Duh Dubaija DJ Safe-t u Favel

 

 

Do ponoći je ulaz besplatan, a sa ulaskom u novi dan naplaćivaće se simboličnih 200 dinara.

Favela rajska vrata svoje palube otvara svakog dana u 18h, dok večernji programi počinju od 21h i traju BAR do svitanja…

 

 

Duh Dubaija DJ Safe-t u Favel

Duh Dubaija DJ Safe-t u Favel

 

 

Pratite Favelu: www.facebook.com/favela.beograd