Home

VESTI

Dubioza kolektiv 23. decembra u Beogradu

No Comments Najave

Dubioza kolektiv 23. decembra u BeograduNajbolji regionalni bend prema glasovima publike na ovogodišnjem izboru za MTV nagradu, Dubioza kolektiv, nastupiće 23. decembra na velikom novogodišnjem koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu.

Bend će ovim nastupom okončati uspešnu koncertnu sezonu, a biće to i svojevrsna promocija novog albuma “Wild wild East”.

 

Sa istog su se već izdvojili hitovi “Eurosong”, “USA” I “Making money”, ali i prilika da fanovi čuju svima znane numere poput “Kokuza”, “Waltera”, “Firme illegal”, “Blam blam”, “Balkan fank”, “Vlast i policija”, “Domaćice”… 

 

 

 Dubioza kolektiv 23. decembra u Beogradu

Dubioza kolektiv 23. decembra u Beogradu

 

Poslednji nastup u Beogradu Dubioza kolektiv je imala na ovogodišnjem Beer festu, kada je ovacijama ispraćena od strane 80.000 ljubitelja piva I rokenrola.

Organizatori koncerta u Hali sportova najavljuju i iznenađenje u vidu specijalnih gostiju, ali za sada ne žele da otkriju ko će to biti. Cena karte u pretprodaji je 800 dinara, a od sutra(petak) mogu da se kupe na svim biletarnicama u Beogradu i Srbiji, kao i na internetu.

 

 

 

 

Izvor:

KontraWeb.net