Home

VESTI

Dubfire 7. maja u BelExpo centru

No Comments Najave

DUBFIREAli Shirazinia poznatiji kao DUBFIRE polovina je proslavljenog DJ/Producentskog dvojca Deep Dish.

 

Nakon pauziranja saradnje izmedju Sharama i njega, niko se nije nadao ovakvoj muzičkoj transformaciji. Za razliku od progresivnog zvuka koji su kao Deep Dish negovali i sa kojim je Sharam nastavio u svojoj solo karijeri Ali se okrenuo skroz na drugu stranu, ka tvrdjem, mračnijem, minimalnijem zvuku i postigao veliki uspeh.

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorima, vas vodi na ovaj even. Delimo vam 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject:"Dubfire".

 

Sve šokira svojim jedinstvenim zvukom i postaje pravi tehno gigant.
Jedan je od retkih kome je poslo za rukom da se tako dobro probije kako na underground tako I na mainstream sceni, tome je doprineo globalni hit Roadkill koji je izašao za Universal Music.

 

Posle toga Ali niže sve same uspehe svojom fantastičnom produkcijom, potpisuje izdanja za Cocoon, Get physical, Minus, a 2007. godine osniva svoj label Science + Technology Digital Audio (SCI+TEC).

 

Slede novi uspesi, izdanja Dios i Diablo postaju novi dance floor hitovi, a remix trake Grindhouse Radioslave-a ga diže u nebesa.

 

 

Dubifre u BelExpo sedmog maja

Dubifre u BelExpo sedmog maja

 

 

Oni koji su slušali Dubfire-a znaju kakav je njegov set, a oni koji nisu, mogu da očekuju stvarno nesto specijalno. Muzika koja ne može da dosadi, dj set bez spustanja, konstantnog pumpajućeg ritma koji vas tera da skačete dokle god imate snage.

 

Konačno posle dugo godina imaćemo prilike da ga čujemo u Beogradu.

 

Petak 7. Maj je datum održavanja ovog mozemo slobodno reći spektakla, lokacija je BelExpo Centar na Novom Beogradu. Pored Dubfire-a kao domaca podrška nastupiće  Acim i DeeFace.

Karte za ovaj dogadjaj mogu se naci u Bilet Servis-u, Card Servis-u  Arene i Eventimu po ceni od 1000 dinara.
Sve informacije mogu se dobiti na broj 062 253 343.