Home

VESTI

Došlo je vreme za “Fajront”

No Comments Najave

Došlo je vreme za “Fajront”Beogradski noćni život ove nedelje postaje bogatiji za otmeni klub na vodi Fajront, koji će predstavljati miks komfornog lounge bara i urbanog noćnog provoda. Svečano otvaranje zakazano je za petak, 22. novembar, od 23 sata.
   
“Fajront” se nalazi nedaleko od Brankovog mosta, preko puta Muzeja savremene umetosti, a slogan kluba je  “Fajront –  where our story begins”.

   

“Fajront” će kao lounge bar, u kome će akcenat biti na specijalitetima italijanske kuhinje i prvoklasnim vinima, raditi svih sedam dana u nedelji. Petkom i subotom od 23 sata će se transformisati u otmeni noćni klub, a prilikom “presvlačenja” u “večernje odelo”  i celokupan enterijer kluba će biti prilagođen za klabing. Na muzičkom “meniju” će biti razne varijacije hausa, tako da će biti mesta za tek haus, ali i disko i fanki deep tonove. Organizovaće se i zanimljiv VJ program, uz povremene umetničke performanse. Rezident kluba je DJ Nenad Bućić, koji je u poslednjih deset godina radio u svim eminetnim beogradskim klubovima. Bućić će svakoga vikenda dovoditi i nekog od kolega, a prvi gosti su “The Beatshakers. Ovaj DJ duo je svetsku slavu stekao saradnjom sa DJ Antoine-om na ultimativnom hitu “Ma Cherie”, koji ima više od 40 miliona pregleda na portalu “YouTube”.

 

 

 Došlo je vreme za “Fajront”

Došlo je vreme za “Fajront”

 

 

Drugog dana otvaranja gost je DJ Marchez, a obe žurke počinju od 23 sata. Ulaz je slobodan. Rezervacije su na 069 100 2 111.
 

YouTube
DJ Antoine ft. The Beat Shakers – Ma Chérie