Home

VESTI

Dolaze tri legende u klubu Tube: Adam Beyer, Oxia & Terry Francis

No Comments Najave

OBAVEZNO UPISATI OPISLegendarni Terry Francis, “tata” tech-house muzike, nastupiće u nedelju (13.01) za doček Srpske Nove godine u klubu “The Tube”.

   

Ipak, novogodišnje slavlje nastavlja se još u petak sa gostovanjem Darius Syrossiana i Mladena Tomića, kao i dan kasnije, uz neograničene besplatne koktele za devojke na “Girls night out” partiju.  
  

Numera Dariusa Syrossiana „My Side Project“ prošle godine je na više online music shop-ova bila u top tri najprodavanije, a on se po oceni prestižnog sajta RA  nalazi među najboljih 100 DJ-eva u 2012. godini. Jedan je od glavnih članova „Viva“ porodice, a svoj stil opiusje sa tri reči – True House Music. Iako kaže da house ne deli na žanrove, u njegovim setovima je u poslednje vreme najčešće zastupljen veoma dinamični tech house, pa se očekuje da će tako biti i u klubu „The Tube“. Domaća podrška će mu biti dika i ponos komšijske elektronske scene u BIH Mladen Tomić, koji vešto koketira sa technom i tech house-om.

 

 

 Upisi opis malim slovima koristeci italic

Darius Syrossian u klubu The Tube

 

 
Dan kasnije nastupa trio dama Ann D, Loco Baby i Lady Dee. Ulaz će biti slobodan, a sve devojke će moći da od 23.30 od 01.00 sat u neograničenim količinama besplatno degustriraju koktele koje će spremati dobro uigrana ekipa barmena kluba „The Tube“. 

 

 

 Upisi opis malim slovima koristeci italic

Girls Night Out u klubu The Tube

 

 

Jedan od najpoznatijih britanskih DJ-eva iz stare škole Terry Francis nastupiće za doček Srpske Nove Godine, a uz njega za DJ pult izlazi i jedan od domaćih začetnika ovog pravca Lale „Happy People“. Francis je i prošle godine napravio fantastičnu žurku u klubu „The Tube“, pa se s razlogom očekuje da i u novom povratku na „mesto zločina“ to i ponovi. Žurka počinje u 22.30 sati, a karta je 300 dinara, dok će se u petak ulaz do ponoći naplaćivati 200, a posle 400 dinara.

 

 

Upisi opis malim slovima koristeci italic

 Terry Francis u klubu The Tube

 

 

Podsećamo da je ovo samo zagrevanje za gostovanje jednog od omiljenih techno izvođača kod naše publike – čuvenog Šveđanina Adama Beyera (25. 01) i „kuma“ francuskog techno-a Oxie (18. 01). Rezervacije  karata i informacije na 062 82 39 901 i 064 21 25 794.

 

Adam Beyer, jedan od najboljih svetskih techno DJ-eva, dolazi 25. januara u klub “The Tube”, a vikend pre toga, 18. januara, će nastupiti “kum” francuske techno muzike Oxia .

Uz Oxiu, kome je pravo ime Olivier Raimond, 18. janura će se za miks pult popeti i Marko Vuković i Boki Kinetic. Sutradan će svoju rezidenturu nastaviti jedan od najaktulenijih DJ-eva u gradu Oysha i Goran Starčević.

 

Poznati Šveđanin Adam Beyer predstaviće izdanja sa svoje etikete “Drumcode”, a domaća podrška će biti domaći duo Dejan Milićević i Miloš Pavlović. Dan kasnije, u subotu 26. janura, za DJ pultom će biti staru vuk Peppe i jedan od najaktulenijih DJ-eva u gradu Oysha. Obe subote će sve dame koje dođu u klub od 23.30 do 01.00 sat biti u prilici da neograničeno besplatno degustriraju veliki broj koktela, koje će spremati dobro uigrana ekipa barmena kluba “The Tube“.