Home

VESTI

Djashttown Queen nastupa sa Vrooomom

No Comments Najave

Vodimo vas na koncert grupa Plastic Sunday i ThreesomeSa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će prva dama domaćeg dubstepa i jedan od najznačajnjih DJ-eva na srpskoj klabing sceni – Djashttown Queen, nastupiti nakon koncerta grupe Vrooom, u petak, 16. decembra, u Kulturnom centru Grad u Beogradu.

Još jedan ekskluzivni momenat ovog koncerta grupe Vrooom je da će Djashttown Queen takođe nastupiti u jednom trenutku zajedno sa bendom tokom koncerta. Nadamo da će ovo biti samo početak zajedničke saradnje.

 

Grupa Vrooom poklanja obožavaocima koncert koji će se održati u Kulturnom centru Grad u petak, 16. decembra. Biće to premijera nove spektakularne postave benda koja će tom prilikom izvesti najveće hitove Vroooma, ali i pesme sa novog albuma INPUT koji je 24. juna ove godine objavila online etiketa festivala Exit, gde je izdanje dostupno za besplatno preuzimanje. 

 

 

 Djashttown Queen

Djashttown Queen

Koncert je ujedno i promotivni događaj velikog zimskog muzičkog festivala The Big Snow (www.bigsnow.rs) koji će se održati na Kopaoniku od 23. do 29. marta 2012. godine i na kome će nastupiti na 10 bina u sedam dana više od 100 izvođača iz celog sveta, a od domaćih Vrooom, Disciplin A Kitschme, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Eyesburn…

Podsećamo:
Big Snow festival i grupa Vrooom vas pozivaju da učestvujete u stvaranju najvećeg zimskog muzičkog festivala, koji će se održati u martu 2012. na Kopaoniku.

 

 

 Vrooom

Vrooom

 

Posetite Facebook stranicu Big Snow festival Kopaonik i ostavite svoj komentar kao odgovor na pitanje: Koji biste domaći bend dodali postojećem lineup-u festivala?

Najaktivnije učesnike glasanja na Facebooku nagradićemo ulaznicama za Big Snow festival, a svi oni koji budu došli 16. decembra na besplatan koncert grupe Vrooom (i tom prilikom glasali), imaće mogućnost da osvoje fenomenalnu glavnu nagradu – paket aranžman za jednu osobu za svih 7 dana festivala (obezbeđen smeštaj + ulaznice za festival).