Home

VESTI

DJ Tom Novy novi je rezident splava Freestyler

No Comments Najave

DJ Tom Novy novi je rezident splava FreestylerFreestyler- korak ispred svih! Jedan od najboljih evropskih klubova, a najpopularniji prestonički klub već skoro dve decenije, Freestyler, i ovog puta pomera granice u noćnom životu Evrope.
   
Od nedelje 26. juna , Freestyler će biti domaćin svetskom parti konceptu Timeless čiji je producent poznati di džej Tom Novi.
  

Ovaj slavni nemac koji se dokazao u svetu elektronske muzike hitovima poput Your body, Dancing in the Sun, Touch nakon dvadeset godina iskustva po najboljim festivalima i klubovima novi je rezident kluba Freestyler.

 

​Tom Novy osmislio je koncept Timeless koji je već  četiri sezone najpopularniji na poznatom parti ostrvu Ibici, a prvi grad van ostrva u kome će se Timeless predstaviti je upravo Beograd.

Dj Tom Novy izrazio je želju da  nedeljne žurke ovog leta priredi upravo na Freestyleru jer jedini zadovoljava standarde i može da parira klubovima  na Ibizi, u Njujorku, Majamiju, Parizu,Milanu i ostalim svetskim metropolama.

 

 

 DJ Tom Novy novi je rezident splava Freestyler

DJ Tom Novy novi je rezident splava Freestyler

 

 

Kreativni tim  popularnog prestoničkog splava, koji postoji skoro dve decenije, prepoznao je potencijal i prestiž koji Timeless žurke sa sobom donose . Pored rezidenta svetskog renomea, kakav je upravo Tom Novy,beogradske klabere očekuju brojna iznenadjenja i pokloni. 

 

Disko, fank, i soul muzika koju će vrteti Novy sasvim sigurno dokazeće beograđanima, zbog čega je baš on jedan od najbolji di-džejeva, kao i zašto je i  jedan od najangažovanijih na Ibici gde već godinama pušta najbolju muziku.

Ovo je prvi put u istoriji beogradskog klabinga da jedno tako veliko ime bude stalni di-džej i domaćin najboljeg kluba u Beogradu.
 

 

DJ Tom Novy novi je rezident splava Freestyler

DJ Tom Novy novi je rezident splava Freestyler

 

 

FREESTYLER – TIMELESS PARTY, DJ TOM NOVY, nedelja 26.jun. 2016. od 23:30, Brodarska bb, telefon za rezervacije 0628002020