Home

VESTI

DJ Superstarovi za 16 sati tehno maratona

No Comments Najave

DJ Superstarovi za 16 sati tehno maratonaPred beogradskim klaberima je prava poslastica jer trio DJ superstarova, u sastavu Luke Slater (Planetary Assault Systems), Ben Sims i The Advent, predvodi paklenu ekipu od 12 domaćih i stranih tehno asova koji će u toku jednog dana nastupiti na neverovatnom 16-satnom parti maratonu!
  
Po ugledu na čuveni Time-warp u Evropi, po prvi put se u Srbiji organizuje ovakva žurka, koja će u 16 sati, bez predaha, okupiti sam evropski krem kad je andergraund tehno scena u pitanju. Za pultom Hard Code žurke će se izmenjati čak 8 svetskih i 4 domaća asa tehno scene.

 

Britanac Luke Slater (Planetary Assault Systems) je jedna od najvećih faca u tehno svetu u poslednje dve decenije, a njegovo gostovanje je prava ekskluziva pošto će posle odličnog nastupa na Exitu gde je bio gost Carla Coxa i dugog, dugog iščekivanja prvi put nastupiti pred beogradskom publikom.

 

 

DJ Superstarovi za 16 sati tehno maratona

DJ Superstarovi za 16 sati tehno maratona

 

Ni veličine kao što su Ben Sims i The Advent (Kombination research) ne treba posebno predstavljati, jer gotovo da nema DJ-a koji u svom setu nema neku njihovu traku, ali ni važnijeg kluba i festivala na kome nisu bili među headliner-ima. Awakenings, Tomorrowland, ADE, Time-Warp, Tresor, Berghain, na Ostgut Ton (label Berghaina, Marcel Dettmann, Ben Klock) žurkama…

 

A sve to praktično važi i za ostatak ekipe. Prava senzacija kad je dark zvuk u pitanju, i jedan od lidera čuvene Oscar Mulerove "Pole Groupe" družine, Madriđanin Reeko ovom prilikom prvi put dolazi na Balkan.

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=TzqijM17tQw|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Planetary Assault Systems Live (Luke Slater) @ Awakenings

 

Tu je i ljubimac domaće publike, Berlinac Alexander Kowalski, zatim jedan od predvodnika mlađe genracije Gary Beck (BEK audio), britanski veteran Mark Broom (Beard man), kao i rezident berlinskog Tresora Mario Berger. Domaća podrška su Speedy, predstavnik nove domaće tehno garde, iskusni vuk Boža Podunavac, Kobaya, kao i specijani gost iz Makedonije Goran Kan.

 

Hard Code žurka je specifična i po tome što će se predstaviti gotovo cela ekipa eminentnog domaćeg labela LLLTD, uz goste a mozda i nove clanove Sims, Slater i Reeko! A kako se sve ovo dešava za Noć veštica mogu se očekivati i specijalna iznenađenja tim povodom.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=xxAB1CzLzwE|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Ben Sims Awakenings

 

Hard Code žurka se održava 29. oktobra u Hali 5 Beogradskog Sajma, a provod počinje u subotu 29. oktobra, u 20 sati i trajaće do sutradan u podne. Prvi kontigent karata je pušten u prodaju po ceni od 990 dinara.

 

Ulaznice se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u zemlji, kao i u poslovnici DD Tickets u Beogradu (Strahinjića Bana 22), a tu je i online opcija (print at home) putem sajta www.ddtickets.rs.