Home

VESTI

DJ Pirupa (Ita) u klubu The Tube

No Comments Najave

DJ Pirupa (Ita) u klubu The TubeŽurka koja je deo serijala LIVIN’ LA VIDA LOCA sa gostujućim stranim DJem Pirupa, a domaća podrška Nexie i Aćim.

Pirupa, talentovani DJ/producent iz Italije, nedavno se izdvojio po svom poslednjem izdanju koje je prepravilo beatportove čartove.

 

Sada sa „number 1 most downloaded track“ na svetu „sweet devil“ i “get funky“, za ovog mladog telenta ne postoji granica. 

 

Potpisavši ugovore za najimpresivnije svetske lejblove Defected, Cecille, Viva Music, Saved, Noir Music, Audio Therapy, Rebirth, Cr2, Snatch! Records, Suara, Stereo and Size Records, Pirupa je u kratkom periodu dostigao reputaciju koju većina artista se trudi da dostigne tokom cele svoje karijere.

Ovakav podvig obično dovodi u stanje opuštenosti i uživanja u uspehu ali ovog umetnika je podstakao da još vrednije radi na vrelim predstojećim izdanjima za Snatch! Records i Rebrth Records. 

 

 

DJ Pirupa (Ita) u klubu The Tube

DJ Pirupa (Ita) u klubu The Tube

 

Njegov produkcijski uspeh ostvario mu je bukinge po najprestižnijim svetskim klubovima i festivalima kao što su Ministry Of Sound (London), Pacha (New York), D-Edge (Sao Paulo), La Kasa (Medellin), Nocturnal (Miami), Sonar (Barcelona), Kazantip (Ukraina), na kojima pušta muziku rame uz rame sa legendarnim imenima kao što su Pete Tong, Steve Lawer, DJ Vibe, Chus & Ceballos, Paul Woolford, Sander Kleinenberg, Nick Curly, Smoking Jo i mnogim drugim.

Njegove trake/izdanja imaju veliku podršku što se vidi po tome jer se nalaze u setovima velikih Djeva među kojima su Pete Tong, Luciano, Carl Cox, Richie Hawtin, Paul Van Dyk, Marco Carola, Dannz Tenaglia, Dubfire, Nick Curly, Eric Morillo, Mathias Tanzmann, Steve Lawler, Nic Fanciulli, James Zabiela, Steve Angello, David Guetta, Mark Knight, Riva Starr…Ono što je Pirupa postigao u poslednje dve godine je zaprepašćujuće, što ga čini producentom i Djem koga ne smete propustiti.

Cena karte 400 dinara.

 

 

Rewire DJs & Oysha

Rewire DJs & Oysha

 

 

12.02.2011. Rewire DJs & Oysha
Rezident Oysha ove subote deli DJ pult sa mladim zvezdame beogradske house scene Rewire DJs.

Definitivno veče puno dobrih remixa, kvalitenog house zvuka i super zabave.

Ulaz slobodan