Home

VESTI

DJ FOOD (Ninja Tune), UK

No Comments Najave

DJ FOOD (Ninja Tune), UK

DJ Food predstavlja termin iza koga stoji nekoliko ljudi, malo više projekata i još više proizvedene muzike u poslednjoj deceniji.

 

Muzički dom Strictly Kev-a je Ninja Tune, jedna od onih kuća koje godinama predstavljaju zonu koja se više nego poštuje kako medju svetskim DJ-evima, tako i medju obrazovanom i klupskom publikom. Ukratko, hip-hop-funky-jazz-scratchychic šurikeni koji ispunjavaju vazduh plesnom energijom. Sa gotovo 25 godina DJ iskustva i više od deset godina serviranja „hrane” za DJ-eve, Ninja Tune i Coldcut-ovu nedeljnu radio emisiju „Solid Steel”, Kev je sada glavni Food-ov miks master.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. Delimo vam 2×2 karte. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"DJ FOOD"

 

DJ FOOD (Ninja Tune), UK

 

 

Na svojim ambijent žurkama s početka 90-ih, angažovao je Matt Blacka na svom prvom VJ nastupu, počeo projektovanje ilustracija za Ninja Tune i puštao muziku na 4 deka u klubovima širom sveta.

 

Kev trenutno radi na nizu EP-jeva koji čine najnoviji DJ Food album, zatim na iscrpnom DJ Food website-u (www.djfood.org), pružanju ilustracija za Ninja umetnike poput King Cannibala i predstojećoj proslavi 20 godina labela.

Cena karte u pretprodaji 450 RSD u Kulturnom centru GRAD, a na ulazu 600 RSD.koli i dugogodišnji omladinski aktivista biće moderator tribine