Home

VESTI

DJ duo “Silicone Soul” u Apatinu

No Comments Najave

Britanski DJ duo "Silicone Soul" u Apatinu!

Nastup britanskog DJ dua ”Silicone Soul” u okviru festivala ”Cyclone” zakazan je za petak, 15. jul u Apatinu, na peščanoj plaži Plava Ruža.

Poznatiji kao Silicone Soul, DJ duo Craig Morrison i Graeme Reedie, zauzimaju posebno mesto na polju elektronske dens muzike.

 

Nakon velikog hita iz 2001. godine, "Right On", učinili su da svaki naredni singl doživi pravu eksploziju u underground klubovima. Prošle godine bili su dva puta nominovani za najbolji album i producenta od strane prestižne britanske DJ Mag nagrade.

Podrška britanskim umetnicima biće domaći DJ-evi iz Novog Sada i Subotice – DJ Darko, DJ Groover i Ivan Pešut.

 

 

 Britanski DJ duo "Silicone Soul" u Apatinu!

Britanski DJ duo "Silicone Soul" u Apatinu!

 

DJ Darko je predstavnik druge generacije novosadskih džokeja. Od 1990-te godine, kroz rad u mnogim novosadskim klubovima, radi na popularizaciji house muzike, koja ubrzo postaje mainstream pravac.

DJ Groover se za DJ scenu zainteresovao tokom boravka u Americi, 2000. godine. Naredne godine se "zaljubio" u haus muziku i njen uglavnom fanki i soul zvuk.  

DJ Ivan Pešut (Subotica) je karijeru počeo kao rezident u Lifki, u to vreme najpoznatijem klubu u Srbiji. Nastupao je sa poznatim imenima kao što su: Lee Buridge, Steve Lawler, Danny Howels, Markus James i mnogi drugi.