Home

VESTI

DJ David Guetta 8. maja u Areni

No Comments Najave

Dejvid GetaJedan od najboljih svetskih komercijalnih haus di-džejeva Dejvid Geta nastupiće 8. maja u „Beogradskoj areni“, a uz njega će se publici predstaviti još dva vrhunska imena svetske elektronske muzičke scene „Bodyrox“ i Majkl Grej.

Dejvid Geta je francuski di-džej i producent. Didžejingom je počeo da se bavi početkom osamdesetih godina. Radio je kao disk-džokej u lokalnim klubovima. Devedesetih godina postaje popularan i uspešan, a 2001. godine osniva „Gum Productions“ i izdaje prvi album „Just A Little More Love“ s kojim stiče svetsku slavu.

 

Potom slede albumi, „Guetta Blaster“, „Pop Life“ i „One Love“. Do sada je radio sa mnogim svetskim zvezdama među kojima su Britni Spirs, Madona, Ferdži, Šakira. Njegove kolege „Bodyrox“ su britanski duo koji čine Džon Pern i Nik Bridžiš, a poznati su po hitovima „Yeah, Yeah“, „What Planet Are You On“. Na žurki nastupa Majkl Grej, polovina megapopularnog sastava „Full Intention“.

 

 

DJ Geta u Areni 8. maja

DJ Geta u Areni 8. maja

 

 

Ulaznice za ovu žurku su u prodaji po ceni od 1.900 dinara, a za VIP deo su 3.900 dinara. Mogu se kupiti na blagajanama „Beogradske arene“, Bilet servisa, Doma omladine, u „Eventimu“ i „Card servisu“ u Novom Sadu i u „Mungos Shopu“, te „Gigstixu“.

 

 

 

 

Izvor:
Blic Online