Home

VESTI

Disco hell“ zatvara sezonu u klubu The Tube

No Comments Najave

Disco hell“ zatvara sezonu u klubu The TubePetom „Disco hell“ žurkom prekaljenog DJ tria Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević u petak (18. maj) klub „The Tube“ će zatvoriti svoju petu sezonu, a ulaz će biti slobodan.

Trojac koji je ove sezone režirao serijal „Disco hell“ žurki u klubu „The Tube“ će i ovog petka predstaviti svoj novi back2back i tripleback set. „The Tube“ je odlučio da verne „tjubere“ na kraju sezone časti slobodnim ulazom, a „fantastična trojka“ će, po običaju, imati po koje iznenađenje u svom repertoaru.
 

– Zadovoljni smo kako je prošao ovaj projekat back2back i tripleback nastupa, kao i reakcijom koju je izazvao među publikom. Počeli smo tako što smo vrteli dip haus i laganiju muziku, ali smo posle prešli na tvrđi zvuk. Nećemo otkrivati koja iznenađenja spremamo za petak, kako bi i ostala iznenađenja. Inače, planiramo da nastavimo sa ovom koncepcijom nastupa, ali otom potom  – otkrio nam je Deki Milićević.

 

 

 Disco hell“ zatvara sezonu u klubu The Tube

Marko Nastić

 

 
Inače, ove sezone su u klubu „The Tube“ gostovala neka od najvećih svetskih imena anderground DJ scene. Posebno se ističu žurke ikone Detroit tehna Carl Craig-a, jednog od najboljih haus DJ-eva današnjice Macia Plex-a, Mladena Solomuna, nezobaravan parti dvojca „Pan Pot“, ali i nastupi Andy Butler-a, frontmena bruklinškog sastava "Hercules and love afair", kao i "roditelja" tech-house muzike Terry Francis-a i Eddie Richards-a.

 

 

 Disco hell“ zatvara sezonu u klubu The Tube

Dejan Milićević

 

 

Osim njih svoje umeće za gramofonima pokazali su i Tiny, Richard Dinsdale, Levon Vincent, Matt Hoag, Mirco Loco, Nina Kravitz, "Technasia", Samuel L. Session, Ben Klock, Aril Brikha, „Ame“, „Shapeshifters“..