Home

VESTI

Def. Raw Music Concept (France) x Bizzare Bazzare Concept Store

No Comments Najave

Def. Raw Music Concept (France) x Bizzare Bazzare Concept StoreBarutana i Bizzare Bazzare vam predstavljaju letnji predah od uličnog haosa, betonske džungle i sumorne svakodnevnice.

  

Pošto leto već provodite u vrelom gradu dodjite u petak 12. avgusta da se rashladite u urbanom ćošku Kalemegdana, mestu koje je sinonim za dobar provod – beogradskoj Barutani.
 

Očekuje vas 11 sati dobre muzike, koktela i letnje zabave. Publici će se po prvi put predstaviti Def. Raw Music Concept, projekat mladih francuskih andergraund didžejeva, a uz njih i gost iz Švajcarske Nekow i domaća podrška u sastavu Mene, Milovan Stojanović (DBDZ), Miroslav Petković, Rumpelstilskin i Firend of Frineds .Pored muzike, svi posetioci imaće priliku da vide kreacije i radove beogradskih dizajnera i umetnika, neafirmisanih mladih brendova koji predstavljaju Bizzare Bazzare Koncept.

 

U pitanju je umetnički kutak koji spaja dizajn, modu i umetnost i obavezna destinacija za one koji žele da budu smeli i drugačiji i one koji traže retke i originalne predmete, unikatan nakit i aksesoare. Za sve prusutne tu će biti i Izložba fotografija  Marka Milanovića i modne dizajenrke Sonje Jocić, a specijalni kuriozitet biće modna revija  modela sestara Djordjevic iz kreacijske kuće "Naca.tacka".

 

 

 Def. Raw Music Concept (France) x Bizzare Bazzare Concept Store

Def. Raw Music Concept (France) x Bizzare Bazzare Concept Store

 

 

Osim u odličnoj muzici i konceptu Bizzare Bazzare – posetioci će moći da uživaju u pravoj dnevnoj žurci uz osvežavajuće letnje koktele našeg koktel majstora. Ulaz je slobodan i dogadjaj je pet friendly. Ako ste još uvek u gradu – dođite na Kalemegdan ovog petka da se osvežite jer garantujemo dobar provod.

 

Više detalja o samom dogadjaju i satnici možete pronaći na fejsbuk stranici eventa:  www.facebook.com/events/1093667127374126