Home

VESTI

Deep-house senzacija “Teenage Mutants” u klubu BRANKOW!

No Comments Najave

Deep-house senzacija "Teenage Mutants" u klubu BRANKOW!Ovog vikenda, jedna od najpopularnijih zimskih destinacija u prestonici – klub BRANKOW, priređuje svojim gostima i svim ljubiteljima deep house i house zvuka pravu muzičku poslasticu.

 

U pitanju je gostovanje poznatog nemačkog DJ-a i producenta koji stvara pod pseudonimom Teenage Mutants. Ovaj momak iz nemačkog grada Majnca je postao globalnoj javnosti poznat nakon underground deep-house megahita "Hanging On" izdatog za OFF Recordings 2014. kao i singla "The Path" od ove godine.
  

Sarađivao je sa nekim od najvećih imena u svetu house i deep house zvuka a između ostalih na spisku njegovh saradnji se nalaze Andre Crom, Sharam Jay i Kant. U BRANKOW dolazi u petak 28.11. a kao i na sve događaje u klubu u srcu Brankovog mosta – ulaz je slobodan, a domaću podršku na ovom eventu će raditi Goran Starčević.

 

 

 Deep-house senzacija "Teenage Mutants" u klubu BRANKOW!

Deep-house senzacija "Teenage Mutants" u klubu BRANKOW!

 

 

Osim ovog sjajnog gostovanja, ovog vikenda nas u BRANKOWu očekuje i standardni deo programa – BRANKOW Goes Hip-Hop parti u četvrtak 27.11. na kojem je za atmosferu zadužen dobro poznati dvojac Ike i Prema, dok je nekadašnji Dan Republike, subota 29.11. rezervisana za žurku koja je možda postala i potpis kluba ove sezone – Back to Basics sa Dooshanom i Goranom Starčevićem.

Vidimo se u Brankowu!