Home

VESTI

Deadmau5 potvrdio nastup na Zrću

No Comments Najave

Deadmau5Deadmau5 , trenutno najtraženiji svetski producent, remixer i DJ premijerno dolazi u Hrvatsku, 14. avgusta.

Njegov nastup dogodiće se samo dan nakon trodnevnog urnebesa – Godskitchen festivala u Papayi na Zrču. Na Godskitchenu nastupaju Swedish House Mafia, Above & Beyond, Gareth Emery, Arno Cost i Andy Moor.

Produkcije Deadmau5-a su mu najjače oružje, jer prožima ga jedan karakterističan i inovativni zvuk koji je razvio zadnjih godina. Gotovo da nema radio stanice od Velike Britanije pa do Italije ili Brazila koja u svojoj playlisti nema jedan njegov rad ili remix. Specifičnosti njegovih nastupa su scenografija, jer tokom istih stavlja masku u obliku velike glave „miša“.

 

Takođe imamo potvrdu trećeg gosta za after beach festival koji se odvija od 29. do 31. jula. Već je bilo poznato da prvi dan sviraju The Shapeshiftersi, drugi dan David Morales a sada je kompletiran i treći dan gde u goste dolazi Dirty South.

 

 

Deadmau5 14. avgusta u Hrvatskoj

Deadmau5 14. avgusta u Hrvatskoj

 

 

Tuborg Green Beat Festival ove godine se odvija nešto kasnije, od 18. do 21. avgusta. Već su svoje nastupe potvrdili Tiesto i Markus Schulz, a novo ime u line-up-u ovog festivala je solo nastup Axwella koji ima ulogu favorita kad je reč od electro-house sceni.

 

 

 

 

Izvor:

klubskascena.com