Home

VESTI

David Moufang aka MOVE D, The Wash

No Comments Najave

MOVE DKlub The Wash Vam sa ponosom predstavlja prime-time deep senzaciju

MOVE D (Source rec. / Reagenz / Deep Space Network)

David Moufang aka Move D se trenutno zasigurno može smatrati za jednog od najvažnijih markera moderne plesne underground produkcije. Zvuk koji je u prethodne dve decenije bio na margini ultimativnih klupskih dešavanja, na kraju ove pokazuje svu svoju inspirativnost i vitalnost upravo zahvaljujući između ostalih i producentskoj i DJ veličini koja gostuje u klubu The Wash 15. maja.

 

Move D zauzima ono mesto u adresaru dobrog zvuka koje mu je od početka čuvano od strane teškaša koji su krčili put deep house zvuku početkom devedesetih godina prošlog veka. Ponikavši na ambijentalnim vizurama gde je dosta sarađivao sa Pete Namlook-om i gradeći suptilno svoju produkciju sa izdanjima koja sada imaju zavidnu patinu od nekih 15-16 godina (podsećanja radi, prvi singl „Homeworks 1 ep“ izdaje za sopstveni Source records 1994. godine a potom slede izdanja za jake etikete poput Warp & Compost records), Move D je uspeo sa dosta inspirativnosti i spremnosti da dočeka blistavi trenutak „postavljanja stvari na pravo mesto“ i ustoličenja deep house zvuka u svim njegovim varijacijama kao neizostavnog muzičkog pravca svih respektabilnih klupskih destinacija. Jedan je od retkih producentskih magova koji je za sve ove godine uspeo da zadrži svežinu u svojim muzičkim radovima i da na njemu svojstven način pomiri kritički nastrojenu audiofilsku populaciju koja svoje dragoceno vreme provodi u toplini svojih domova okružena ambijentalnom i sofisticiranom muzikom sa direktnim 4/4 ritmovima kojih je, sa druge strane, ona daleko veća i dinamičnija, klupska populacija uvek žedna.

 

 

Subota 15. maj, The Wash, ulaznice po 350 i 450 rsd

Subota 15. maj, The Wash, ulaznice po 350 i 450 rsd

 

 

Reagenz je još jedno veliko produkcijsko ime koje se svakako mora spomenuti kada je reč o studijskim radovima iza kojih stoji Move D. U saradnji sa Fred P-em, koga smo imali prilike da čujemo takođe u našem klubu ovog aprila, Reagenz je uspeo da sa temom „Keep Building“ postavi nove standarde u deep house produkciji i plesnoj muzici a po rečima pojedinih zaljubljenika u istu i „da im vrati ponovo veru u house muziku“.

U svom popunjenom DJ i producentskom kalendaru, Move D je našao vremena za Beograd i poklonike njegovog rada koji će imati tu čast da ga čuju u klubu The Wash u subotu, 15. maja.

////////////////////////////

DJ podrška Dušan Kačarević

////////////////////////////

Ovo je ujedno poslednje veliko gostovanje u klubu The Wash za ovu 2009./2010. sezonu i nezvanično zatvaranje kluba do jeseni kada se vraćamo sa puno dobre muzike i kvalitetnih stranih gostovanja.

Karte za ovo jedinstveno pranje se mogu kupiti na veče dešavanja a cena je simboličnih 300 dinara do ponoći i 450 dinara posle ponoći.

Molimo Vas da radi uzajamnog poštovanja podržite ovo dešavanje na taj način što ćete kupiti kartu i tako nam omogućiti da Vam i u narednoj sezoni predstavljamo cutting-edge imena sa svetske klupske scene. Klub The Wash je ograničenog kapaciteta i svako insistiranje na eventualnom VIP spisku i besplatnom ulasku na ovo dešavanje je nepotrebno i prilično besmisleno zbog činjenice da ćete samim svojim prisustvom sa kupljenom kartom biti u odabranom društvu i intimnom ambijentu koji ne možete dobiti na besplatnim zabavama velikih sponzora za nekoliko hiljada ljudi.

Vidimo se 15. maja ispred veš mašine !