Home

VESTI

David Morales u Sarajevu i Papayi

No Comments Najave

LeeMan u Nišu

Klub Papaya tradicionalno u BiH podržava dance manifestacije/evente, pa će tako bosanskohercegovački gosti na nastupu Moralesa biti deo prve Papayine regionalne promotivne turneje u BiH.

 

Na Papayinim promotivnim turnejama u BiH dosad smo plesali uz James Blunt & Roberta Cavallija Papaya VIP party, Tiesta…  

Prodavnica zvuka & Klub Papaya zajedno sa Moralesom u Sarajevu. David Morales je dva puta gostovao u Sarajevu i svaki put priredio spektakularan nastup i doživljaj.

 

U glavni grad BiH dolazi ponovo u petak, 5. marta. Dom mladih Sarajevo i 'Prodavnica zvuka' će ugostiti ikonu i velikana house muzike, David Moralesa, DJ-a i producenta, koji je kroz decenije prisustva na sceni dance muzike formirao zvuk kakav danas imamo.
 
Morales je producent/remixer sa najviše remixa i produkcijskih mixeva za pop zvezde kao što su Mariah Carey, Madonna, Britney Spears, Tina Turner… 
 
ddd
 
CENA ULAZNICE ZA GOSTOVANJE DAVID MORALES-a ZAKAZANO ZA 5.MART 2010. U SARAJEVSKOM DOMU MLADIH IZNOSI 30 KM I BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN.

ULAZNICE: www.kupikartu.ba

PRODAVNICA ZVUKA EVENTS
http://www.prodavnicazvuka.com
info@prodavnicazvuka.com

 
 
DAVID MORALES PO PRVI PUT U KLUBU PAPAYA!

AFTER BEACH FESTIVAL- 29.-31.07.

Podsetimo se:

David Morales je prošle godine posetio u „turističkom aranžmanu“ klub Papayu i na iznenađenje organizatora dogovorio svoj nastup u istom lično. Morales je tada izjavio: „Čuo sam puno pozitivnih komentara o hrvatskoj Ibizi i klubu Papayi, morao sam se lično uveriti.

After beach partyiji proslavili su Papayu u svetu i postali zaštitni simbol savršenog letnog provoda. Prvi After beach festival u Papayi ugostiće majstore pozitivnih vibracija – prvi dan festivala 29.srpanj pripast će popularnom David Moralesu, a dan iza 30. jul užarenu plesnu arenu zauzeće vlasnici klupskih hitova „Lola's Theme“,“ Back to Basics“,“ Incredible“ – Shapeshiftersi.

 
After Beach festival je ono o čemu ćete maštati svakoga dana do idućeg ljeta i povratka na Zrće! Zadnje gostujuće  ime After Beach festivala bit će potvrđeno u narednih par tjedana.

 

 

PAPAYA TEAM:
www.papaya.com.hr
info@papaya.com.hr  

 

 

ULAZNICE ZA PAPAYINE FESTIVALE DOSTUPNE NA:
www.eventim.hr
www.novalja.com