Home

VESTI

David Morales na splavu Lasta

No Comments Najave

David Morales na splavu LastaNakon nekoliko odlaganja, David Morales, jedna od najvećih DJ superzvezda današnjice,  napokon dolazi na Gradski splav “Lasta” i to u nedelju 08.06. što će ujedno označiti i ovogodišnji početak sezone sada već čuvenih Lastinih Matinée žurki.

  

Očekuje se da će predstaviti najbolje iz njegove gotovo 30 godina duge karijere a nije isključeno ni predstavljanje potpuno novog materijala. Sudeći po rajder listi ovog umetnika za miksetom, pripremio je paklenu atmosferu za nedelju, a ako je verovati prognozi, Beograđane će taj dan obradovati i sunce i temperature od 30 stepeni.
  

U susret Lasta Matinée žurki, možete se zagrejati na Lasti prvo u četvrtak na prvoj ovogodišnjoj "Lasta Goes Hip-Hop" večeri kada će muziku puštati Ike i Prema kao i Byp_, jedan od momaka iz organizacije "Vatra". Petak je rezervisan za "Love Boat" a za DJ pultom će se ovo veče naći Danijel Čehranov, Dooshan, Ales&Bross. Subotom na "Love, Peace and Music" muziku za vas puštaju kapetan Peppe, Goran Starčević i Groovyman!

 

 

 David Morales na splavu Lasta

David Morales na splavu Lasta

 

 

Dođite na Lastu i proverite zbog čega smo za samo jednu sezonu postali jedna od najprepoznatljivijih destinacija beogradskog klabinga.