Home

VESTI

David Guetta ponovo sa nama!

No Comments Najave

David Guetta ponovo sa nama!

U saradnji sa Beogradskom Arenom, HMK Music Vas poziva da ne propustite jedan od najvećih muzičkih dogadjaja u ovoj godini. David Guetta pred nekoliko hiljada ljudi u Beogradskoj Areni 9.maja.

 

Prošle godine u septembru, interesovanje za nastup ovog izvodjača bilo je ogromno. Iz tog razloga svi oni koji nisu uspeli da dodju do karte za sebe prošle godine, ove godine u Areni moći će da  dožive nezaboravno iskustvo!

Francuski Dj i producent koji se vec godinama u nazad nalazi u samom vrhu svih top lista u svetu. Rodjen 7.novembra 1967,i vec sa  godina prvi put zavrteo svoju prvu ploču na svom kramofonu,a sa 15 po prvi put radio kao Dj na zurci,organizujuci zabavu u svom podrumu.

 

 

David Guetta @ Arena

 

Sa 17 po prvi put radi kao Dj u Pariskom klubu Broad. Narednih godina njegova karijera ide samo uzlaznom putanjom…od 1988 do 1990 mixuje house muziku u okviru programa radio stanice Radio Nova…2005 izlazi njegov singl The World Is Mine, odakle startuje posebno poglavlje hitova u ovom muzičkom pravcu,obeleženo ovim izvodjačem.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=wiG-TgYjHP8|width=450|height=277{/mgmediabot2}