Home

VESTI

David Guetta danas na Kalemegdanu

No Comments Najave

David Guetta danas na Kalemegdanu

Francuski DJ i producent David Guetta nastupiće danas, 5. juna, u Baogradu na košarkaškim terenima kluba "Partizan" na Kalemegdanu, u okviru svoje evropske turneje.

Višesatni događaj će otvoriti domaća grupa "Mistake-mistake" u 18 časova, posle kojih nastupaju Marko Milosavljević, producenti iz Francuske i Nemačke Arno Cost i Kurd Maverick, a nastup glavne zvezde programa, jednog od najpoznatjih imena klupske muzike današnjice, Davida Guette očekuje se oko ponoći, najavio je organizator.

 

Posle turneje u Americi i dve iznenadne svirke u Las Vegasu, Gueta je gostovao na Ibici, u Barseloni, Parizu, Lincu i Stokholmu, a u Beograd stiže privatnim avionom.

Guetta je nastupao u najvećim klubovima Njujorka, Bostona, Vašingtona i Sijetla, a bio je i u Kaliforniji, gde je snimio spot za najnoviji hit singl "Where Them Girls At” sa Nicki Minaj i grupom Flo Rida.

Numera, koja je za kratko vreme postala hit na svetskim top listama, tako će dobiti i svoj video koji je sniman na različitim lokacijama u Los Anđelesu, a Guetta je najavio "ludi" spot, koji bi trebalo da se pojavi sredinom juna.

 

 

David Guetta na Kalemegdanu 5. juna
David Guetta na Kalemegdanu 5. juna

Autor hitova "The world is mine", "Just a little more love", "When love takes over" i mnogih drugih, poznat je i po saradnji sa sadašnjim najvećim muzičkim zvezdama kao što su Rihanna, Lady Gaga, Madonna, Britney Spears i drugim.

Francuz po rođenju, Guetta je osamdesetih godina u Parizu počeo karijeru puštajući muziku po manjim klubovima, a tokom devedesetih je objavio i nekoliko samostalnih singlova.

Prvi album ,”Just A Liittle More Love" je objavio 2001. godine, a sa tog albuma se osim naslovne pesme, kao hit izdvojila i pesma ,”Love Don't Let Me Go". Nakon solidnog komercijalnog uspeha prvog albuma, Guetta je 2004. godine objavio i drugi album ,”Guetta Blaster" sa koga je planetarni hit postala pesma ,”The World Is Mine" i po kojoj je Guetta i naprepoznatljiviji, a u 2007. godini je objavio album ,”Pop Life".

Ulaznice se mogu kupiti u tržnom centru “Ušće” na info pultu, na blagajni Beogradske arene i Doma Sindikata po ceni od 2.400 dinara.