Home

VESTI

Da li znate za Rey & Kjavik u Nemačkoj?

No Comments Najave

Da li znate za Rey & Kjavik u Nemačkoj?Old & new school u jednom: Da li znate za Rey & Kjavik u Nemačkoj? DJ Rey & Kjavik, koji spada u sam vrh nemačke scene, koja važi za jednu od najjačih na svetu, predstaviće se po prvi put beogradskoj publici u petak (26. decembra) u klubu Three dots.
  
Najbolji opis za Alexa Schomanna, kako mu je pravo ime, bi mogao da bude moderan, a ujedno i old school disk džokej, odnosno neko ko spaja novu i staru školu. Njegova muzika je mix tvrdog, na momente mračnog hausa, sa velikim uticajem hip hop kulture.
  

Njegovu produkciju karakterišu isključivo sopstveni vokali i tekstovi, i samim tim njegove pesme su u potpunosti “Made in Frankfurt”, što je sve ređi slučaj u današnjem muzičkom svetu.

 

Izdanjima i remiksima za Katermukke, Compost, Exploited, Get Physical, BY awake, WellDone!, TRNDMSK, Kindisch, Electronique Nu, Sex Panda White, Incorrect Music, King Street, Nite Grooves, Rey & Kjavik Records, danas Rey & Kjavik za pravom spada u sam vrh Nemačke i svetske Dj scene.

 

 

 Da li znate za Rey & Kjavik u Nemačkoj?

Da li znate za Rey & Kjavik u Nemačkoj?

 

 

On će petak nastupiti u klubu Three dots, koji se nalazai u Ulici Milutina Ivkovića 2A na Autokomandi. Podrška su domaće snage Kid Kimy i Soft 85, a ulaz je 400 dinara.