Home

VESTI

Critical Night Vol. 3, KC Grad

No Comments Najave

Polyklinik (HUN) u klubu GunPrestižna Londonska izdavačka kuća Critical vam predstavlja Critical Night po treći put u Beogradu. Ovog puta gost je jedan od najboljih drum’n’bass producenata i DJeva Nymfo (Amesterdam, NL).

Nymfo je deo dnb scene više od 10 godina. Jedan je od organizatora najvećih eventova u Amsterdamu pod nazivom Red Zone i Icon na kojima su gostovala najveća imena drum’n’bass-a.

 

Poslednjih 12 godina Nymfo je kao DJ radio kako na domaćim tako i na mnogobrojnim eventovima u evropi i svetu. Nymfo je vidjen kao jedan od najtalentovanijih dj-eva i zato je 2005. i 2007. godine dobio nagradu kao najbolji holandski dnb dj.


Proteklih 4 godine Nymfo radi kao producent i njegove stvari su izdate za najveće drum’n’bass lejblove kao sto su Critical, Ram records, Frequency, Commercial Suicide, Shogun Limited, 3 1 Records…

 

Svojim talentom i produkcijom Nymfo je dokazao da je jedan od najtalentovanijih producenata i dj-eva na drum’n’bass sceni.

Cena karte: 300 din do 00h, 400 din posle 00h

  

 

 Nymfo
Nymfo

  


 

 CRITICAL NIGHT vol. 3

NYMFO [Critical,Ram Records, 31 Records, Commercial Suicide] Amsterdam,Netherlands
CODEX [Full Force,Sinuous,Dust Audio,Teskoba]KINETIK [Critical,Breed 12 Inches,Sinuous,Contaminated]TREO [Critical,Freak,Sinuous,Contaminated]WORKE [Crew 21]TIMMY

Video By:
Stangliczky [Bass.exe]

Additional Sound System 20.000 W