Home

VESTI

Cristian Varela u Domu mladih, Sarajevo

No Comments Najave

Cristian Varela u Domu mladih, Sarajevo BHFEST Event Management Vam predstavlja najveću špansku DJ zvezdu i jednog od najboljih techno DJ-a na svetu!

DJ-a sa preko 25 osvojenih internacionalnih nagrada u 17 godina veoma uspešne karijere: Cristian Varela.

Party će se održati 09. Decembra u Domu mladih u Sarajevu a pored Cristiana na party-u će nastupiti i domača DJ podrška: Focho, Wedran, Ajnspric, Sharky, Q'le & Darkcode.

Cristan Varela je najveća španska DJ zvezda. 2007. godine dodeljena su mu dva prestižna naslova: proglašen je DJ-em godine i primio je međunarodnu nagradu Ibiza za najboljeg techno DJ-a na svetu.

2008. godine proglašen je najboljim techno DJ-em osmu godinu za redom.

Za 17 godina uspješne karijere Cristian Varela je dobio više od 25 internacionalnih nagrada (najbolji label, najbolji DJ, najbolji producent, itd…).

Pod uticajem iznimne umetničke porodice, a pri kraju svog muzičkog školovanja komponovao je muziku za pozorišne predstave, filmove, modna događanje i televizijske spotove.

Cristian je radio na više od 150 produkcija i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače i kuće kao što su Sony / BMG – Blanco&Negro (Španija), Intec (Velika Britanija), Elephanthaus (SAD), Pornographic recordings (Španija/Belgija) čiji je suvlasnik zajedno s Marcom Bailey-em.

Remiksovao je velike talente, kao što su Eurythmics "Sweet Dreams", Michael Zager's Band "Let's All Chant", Split Second "Flesh"…

 

 Cristian Varela u Domu mladih, Sarajevo

Cristian Varela u Domu mladih, Sarajevo

 

 

Njegovi radovi i intervjui su se pojavili u većini važnih specijaliziranih časopisa, na televizijskim i radio stanicama kao i na Internetu (MTV, VIVA, Tele5, Antena 3, Telemadrid, Cuatro, TVE1, TVE2, DJ Mag).

Zbog svog opsežnog umetničkog delovanja, diskografije, spektakularnih setova i stalnih turneja celog sveta, od Japana preko SAD-a sve do Evrope, Cristian Varela je jedno od najprestižnijih imena elektronske međunarodne scene i po mnogima najbolji techno DJ na svetu.

Cena ulaznice je 10 KM u pretprodaji.