Home

VESTI

Creepy Dance 31. oktobra u DOT-u

No Comments Najave

Creepy Dance 31. oktobra u DOT-uPosle više nego uspešne Creepy Dance žurke u Banja Luci, Joma Maja predstavlja i beogradskoj publici svoj audio-vizuelni elektronski cirkus pod nazivom CREEPY DANCE u klubu DOT.

    

Kako je to serijal žruki pod maskama odabrali smo 31. oktobar, već naširoko poznati i svetski popularni praznik Noć Veštica, Helloween, kada se svi tradicionalno maskiraju da bude beogradsko izdanje Creepy Dance-a.

    

Di džej pult Joma Maja će ovog puta deliti sa jednim od omiljenih di džejeva u Srbiji, Goyom.  Oni će se kako odvojenim tako i b2b setovima potruditi da vas muzički zabave na najbolji mogući način a obećavamo vam da ih necete moći prepoznati.

 

Helloween je praznik kojim su Kelti bukom i maskama terali duhove i ostale nepoželjne goste dok je u modernoj kulturi postao sinonim dobrog provoda i lude zabave. Noć kada imamo razlog da se maskiramo, da izgledamo kako god želimo bez da nas iko osuđuje i sve to uz sjajnu muziku u omiljneom nam klubu. Zato nabacite svoju najbolju masku jer 31. oktobra odelo ipak čini čoveka. 

 

 

 Creepy Dance 31. oktobra u DOT-u

Creepy Dance 31. oktobra u DOT-u

 

 

Koga samo prazničko raspoloženje i čarolija noći veštica nije dovoljno motivisala, najkreativnije i najbolje maske će biti nagradjene lepim i vrednim nagradama.

Prvo mesto osvaja komplet karata za Central Dance Event. Drugo mesto osvaja komplet karata za Blender žurku po izboru dok treće mesto dobija mesec dana free upada u klub DOT.

Ulaz sa maskom: besplatan sa maskom 300 din.

Let's get creepy!

www.facebook.com/events/483974915316059