Home

VESTI

“Čovek od čelika” u bioskopima u 3D!

No Comments Najave

"Čovek od čelika" u bioskopima u 3D!Obaveštavamo vas da dugo očekivani film Zaka Snajdera “Čovek od čelika” (Man of Steel) u naše bioskope dolazi u četvrtak, 20. juna i to u 3D tehnologiji!

  

“Čovek od čelika” ispunio je očekivanja publike širom sveta i napravio odličan rezultat na bioskopskim blagajnama. Do sada je zaradio $196,680,000 dolara, što je najuspešnije vikend otvaranje u junu ikada i nalazi se na prvom mestu BoxOffice liste!
 

U Panteonu superheroja, Supermen je najpoznatiji i najpoštovaniji lik svih vremena. Klark Kent/Kal-El (Henri Kavil) je mladi novinar dvadesetih godina koji se oseća otuđenim zbog moći koje prevazilaze maštu. Transportovan na Zemlju pre mnogo godina sa Kriptona, napredne planete, Klark se bori sa velikim pitanjem 'Zašto sam ovde?' Vaspitavan u sistemu vrednosti svojih novih roditelja Marte (Lejn) i Džonatana Kenta (Kostner), Klark ubrzo otkriva da posedovanje nadljudskih moći podrazumeva i donošenje veoma teških odluka. Kada je svetu stabilnost najpotrebnija, on biva napadnut. Hoće li njegove sposobnosti biti upotrebljene kako bi se održao mir ili će poslužiti da se zavadi i vlada? Klark mora da postane heroj poznat kao Supermen, ne samo da bi bio poslednji svetionik nade za svet, već i da bi zaštitio one koje voli.

 

 

 "Čovek od čelika" u bioskopima u 3D!

"Čovek od čelika" u bioskopima u 3D!

 

 

Glavne uloge u filmu tumače Henri Kevil, Ejmi Adams, Rasel Krou, Kevin Kostner i Dajan Lejn, a producent filma je čuveni reditelj Kristofer Nolan, koji je svetskoj publici na nov način predstavio superheroje svojom trilogijom “Mračni Vitez”.

Trejler filma možete pogledati putem linka.