Home

VESTI

Control by Masai Warriors i Vatra za kraj novembra u Tjubu!

No Comments Najave

Control by Masai Warriors i Vatra za kraj novembra u Tjubu!Hram beogradskog underground klabinga, The Tube, spremio je pakleni lajnap za svaki vikend do kraja 2014. godine. Sve počinje već ovog vikenda kada je klub The Tube spremio dve muzičke poslastice za svoje posetioce.

    

U prvi plan stavljamo Control žurku na kojoj će muziku puštati dobro poznata beogradska DJ ekipa – Masai Warriors koju čine Danijel Čehranov, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i dvojac ZWEIN.
   

U pitanju je, posle duže vremena, potpuno nov koncept žurki u beogradskom klabingu a najveći akcenat će biti stavljen na mračan i undeground zvuk, čiji ljubitelji se već duže vremena osećaju uskraćenim za pravi provod u Beogradu. Ova žurka je zakazana za nekadašnji Dan Republike – subotu 29. novembar a pored sjajne muzike očekuju vas i druga iznenađenja u samom klubu.

 

Dan pre Control by Masai Warriors žurke sve počinje sa najpoznatijim domaćim brendom Hip-Hop i R&B žurki – "Vatra". Ovog  puta u "veselom podrumu u Siminoj" sa vama će biti BYP_, 50 Grass, Фake Casual i Inspektor!

 

 

 Control by Masai Warriors i Vatra za kraj novembra u Tjubu!

Control by Masai Warriors i Vatra za kraj novembra u Tjubu!

 

 

Do kraja godine vas svakog vikenda očekuje vrhunski muzički program u Tjubu i po jedno strano gostovanje svake nedelje a sve će se završiti velikom novogodišnjom žurkom u Tjubu! Spisak nastupa u narednim nedeljama izgleda ovako:

05.12. Traumer
12.12. Minilogue
19.12. Uto Karem
26.12. Shanti
31.12. Doček Nove godine u Tjubu.

Vidimo se!