Home

VESTI

CLUBBING.RS te vodi na Christian Smith-a!

No Comments Najave

Blender nagrađuje svoje najvernije fanoveU petak 21. jula u Barutanu nam stiže Christian Smith a ekipa nagrađuje svoje posetioce i vodi na žurku!

  

Švedski DJ Christian Smith, koji već više od decenije spada u grupu najcenjenijih svetskih izvođača, je poznat po odličnoj atmosferi na žurkama i prefinjenom fanky miksu tech-house i techno-a, pa se u petak sigurno očekuje pravo gruvanje

 

Najprecizniji žanrovski opis muzike ovog Šveđanina, koji je trenutno stacioniran u Sao Paolu bi, kako i sam kaže, bio – “Sve između house-a i techno-a”.

  

Ipak, njegov zaštitni znak su jedinstven fanky miks tech-house-a i musical techno-a, kao i veome energične žurke. Smith je nastupao na svim eminentnim svetskim festivalima i klubovima, a  ima izdanja i za najprestižnije lejblove kao što su Drumcode-a od čuvenog Adama Beyera ili britanski Renaissance.

   

 

 Blender nagrađuje svoje najvernije fanove

Blender nagrađuje svoje najvernije fanove

 

 

Vidimo se pod zvezdanim nebom omiljenog nam otovoreng kluba u gradu

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"CHRISTIAN SMITH".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}