Home

VESTI

Circo Loco u klubu Tube

No Comments Najave

Circo Loco u klubu TubeTuborg clubbing i The Tube predstavljaju prvu CircoLoco zabavu u Beogradu sa učešćem dj Rhadoo-a, dj Sosse i dj Shoxyja.

Danas je Andrea Pelino, promoter jedne od najpoznatijih klupskih večeri na svetu – Circo Loco, objavio da će novi serijal Circo Loco početi 31 maja i to tamo gde je najslađe – u klubu DC 10 na Ibizi.

 

Nešto više od mesec dana pre toga i Beograd će imati prvi put priliku da oseti duh Circo Loco zabava. U klubu The Tube biće održan prvi Circo Loco party, koji će ujedno biti i prva zabava iz serijala Tuborg Clubbing.

 

Ko dođe u petak u Tube moći će da čuje pre svega rumunsku zvezdu u usponu Rhadoo-a, zatim italijanskog dj-a Sossu i posle dužeg vremena – Beograđanina  Shoxy-ja, koji već neko vreme živi u Barseloni.

 

"Otvaramo u ponedeljak 31. maja u ponoć –  i to će biti početak serijala „Circo Loco – nova era“. Zabave će se održavati nedeljno sa novim rezidentima. U prošlosti su to bili Luciano i Loco Dice, a sada imamo Setha Troxlera i Zipa“, izjavio je Andrea.
  

 
{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=uD0LFAHMt0k|width=450|height=364{/mgmediabot2}
 Circo Loco u klubu Tube
 
 
Rhadoo

DJ RHADOO  je na sceni još od 1995. godine.  Slavu u zemlji je stekao nastupima u bukureštanskim klubovima A i Studio Martin. Od 2000 godine postaje polako poznat i van granica Rumunije. U tom periodu radi sa mnogim svetski poznatim dj-evima – James Zabiela, Ritchie Hawtin, Sasha, Danny Rampling – samo su neka od velikih imena. U drugoj polovini nultih godina ovog veka dolazi do rumunskog buma – Raresh, Rhadoo, Pedro i Petre Inspirescu su najpoznatija rumunska imena koja stiču svetsku slavu. Rhadoo nastupa širom evrope i sveta. Često i u klubu DC 10 na Circo Loco žurkama.  Postaje prihvaćen i kao producent  i snima za etiketu Cadenza. Njegov dj repertoar se kreće u rasponu od deep house-a do techna.

 
 
Dj Sossa
Alessandro Di Maria zvani Dj Sossa je stekao reputaciju učešćem na raskalašnim after partyijima u klubu Nove Nove u mestu Riccione na italijanskoj rivijeri. Posle stalnih nastupa u italijanskim klubovima Cocorico, Kamkama i Mazoom, Sossu počinju da zovu i poznata evropska mesta, kao što su The End i Pacha u Londonu.  Pre pet godina počinje da se bavi produkcijom i izdaje na etiketi Minisketch. Piše soundtrack za novi film mlade italijanske nade Muccina. 
 
 
Shoxy

DJ SHOXY  je nastupao po svim važnijim beogradskim klubovima, a kao promoter organizovao je zabave sa učešćem Olivera Hoa, Derricka Maya i Joela Mulla. 2005. Godine objavljuje izdanje na etiketi Ignition. Posle se okreće minimal zvuku i posle pauze od dve godine objavljuje za etiketu Minisketch. Živi i radi u Barceloni.

 
 
 
 
 
 
Izvor:
beatnsound.rs