Home

VESTI

Christian Hornbostel i Hertz na 40. izdanju Tauten etikete

No Comments Najave

Christian Hornbostel i Hertz na 40. izdanju Tauten etiketeChristian Hornbostel i Hertz na 40. izdanju Tauten etikete! Osim informacija o velikoj Modular Journey žurci, koja nas u režiji Tautena očekuje u klubu Drugstore, 15. septembra, iz poznate srpske etikete stižu vesti i o 40. izdanju.

  

Veliki jubilej domaći label obeležiće EP-jem koje potpisuju tehno legende Christian Hornbostel i Hertz!

  

Release date je 18. septembar, samo tri dana nakon Modular Journey žurke, a izdanje je trenutno dostupno za preslušavanje i pre-order na Tauten Beatport stranici.

Ranges EP objedinjuje četiri trake – dva originala i dva remiksa. Prvi original, Orbital Range, potpisuje Christian Hornbostel. Ovu tehno traku remiksovao je legendarni Hertz, i ona je drugo izdanje EP-ja. Još jedan original, Reverse Range, pokazuje potpuno drugačiju stranu Hornbostel-ove produkcije, a karakteriše je lakši stil i primetan house uticaj. Ovu traku za Tauten remiksovali su DJ Murphy i Elton D.

 

 

 Christian Hornbostel i Hertz na 40. izdanju Tauten etikete

Christian Hornbostel i Hertz na 40. izdanju Tauten etikete

 

 

Još od osnivanja 2014. godine, Tauten je pratio evoluciju tehno zvuka kombinujući radove afirmisanih imena i neafirmisanijih talenata. Nakon što su imena poput Reiner Zonneveld-a i Eric Sneo-a postala deo Tauten familije, posle brojnih predstavljanja u svetskim magazinima, osvajanja Beatport lista i otkrivanja mladih artista koji su sada podigli karijere na najviše nivoe, Tauten stiže i do jubilarnog 40. izdanja.

Nakon ovoga, etiketu očekuje još nekoliko zanimljivih saradnji, pripreme narednih izdanja i naredne Modular Journey žurke zakazane za 17. novembar u klubu Drugstore. Osim toga, ekipa će ispratiti i rad Music Reactions organizacije, čiji je veliki React događaj, 7. oktobra, privukao znatnu pažnju domaće publike.