Home

VESTI

Chinawoman i 18. novembra u KC Gradu!

No Comments Najave

ChinawomanZbog velikog interesovanja i rasprodatog koncerta Chinawoman u Kulturnom centru GRAD 17.11.2012. godine, obaveštavamo vas da će se koncert održati i sledećeg dana 18.11.2012. godine u Kulturnom centru GRAD od 22h.

 

Karte za prvi koncert su rasprodate, a karte za drugi dan se od petka 16. novembra mogu kupiti u KC GRADu po ceni od 1000 RSD, svakog dana od 12 – 22h.

 

Ovoga puta omogućićemo svima onima koji žive van Beograda i Srbije, da putem našeg e-maila [email protected] rezervišu svoje karte. Cena karte 1000 RSD.

 

 

Kulturni centar GRAD & MOUTIQUE predstavljaju:

C H I N A W O M A N / Canada
http://www.chinawoman.ca/

 

 

 Chinawoman

Chinawoman

 

 

Chinawoman je projekat iza kojeg stoji Michelle, ćerka balerine iz Kirova i inženjera iz Lenjingrada, koja je odrasla u ruskoj četvrti Toronta. Ona duguje ogroman uspeh izdanju svog prvog albuma „Party Girl“ (2007).

 

Njen novi album „Show Me The Face“ je izašao ove godine, i on jasno oslikava suštinu njene muzike, koja je klasično evropska baladno-dekadentna, dramatična i iskrena. Ne treba izostaviti podatak da je upoređuju sa Nico, Leonardom Cohenom i Marc Almondom, kao i sovjetskim zvezdama poput Edite Pehe i Alle Pugacheve.