Home

VESTI

China Town Tehno Party

No Comments Najave

China Town Tehno PartyNova sjajna žurka u organizaciji Jungle Tribea održaće se 06.decembra u Depo Magacinu. Reč je o velikom tehno događaju, koji će okupiti najbolju domaću DJ ekipu ovog muzičkog pravca- Lea Dobričić, Kristina Lalić, Speedy, Antrax i Tumalon.

  

Ujedno, radi se o tematskoj žurci pod nazivom China Town, koja će prostor Depo Magacina pretvoriti u ludnicu kineske četvrti, sa crvenim lampionima, velikim kineskim zmajevima, konkubinama i gejšama..
 

Ukoliko ste raspoloženi, mogli bismo da organizujemo podelu karata putem Vašeg medija. Predlažem da na nedeljnom nivou izdelimo 10×2 karte, što bi do samog događaja bilo 60 karata ukupno. Dobitnici od podataka treba da ostave svoje ime, prezime i broj telefona, koje nam prosleđujete na kraju svake nedelje, a njih upućujete da po svoje karte mogu da dođu u Jungle Tribe, Gospodar Jevremova 49, najkasnije do srede 03.decembra. U prilogu mejlu, šaljem Vam banere u dimenzijama u kojima smo Vam ih i ranije slali, a ukoliko se nešto u vezi sa dimenzijama promenilo, obavestite me i koriđgovaćemo.

 

 

 China Town Tehno Party

China Town Tehno Party