Home

VESTI

Četvrti rođendan kluba “The Tube”!

No Comments Najave

Dyed Soundorom & ShonkyKlub “The Tube“ će ove nedelje proslaviti svoj četvrti rođendan sa dve žurke. U petak dolaze haus i tek-haus atrakcije Dyed Soundorom & Shonky iz Pariza, uz koje će nastupiti Dejan Milićević i Marko Milosavljević, a u subotu je za gramofonima dvojac Peppe i Pooki.
 
Dyed Soundorom & Shonky će, isto kao Milićević i Milosavljević, imati “back2back” nastup, što zasigurno obećava dobru žurku.

 

Dyed Soundorom je inače zvezda najvećeg klupskog brenda “Circiloco” i poznate su njegove rezidenture u klubu “DC10” na Ibici.

Njegov set je eklektičan, ali najzastupljeniji su house i tech-house. Dve najpoznatije numere su mu “Naked” i “Tapioka”.

 

 

 Dyed Soundorom

Dyed Soundorom

 

Shonky, osim što je di džej, je i techno i house producent i remikser. U svojim setovima house zvuku je dodao gruv protkan jakim vokalom. Rezultat je bio lakši zvuk, manje minimalan, a sa istim hipnotičkim tonovima. Hit numera mu je “Coco Feel And Love Shonk”. Redovno nastupa u klubovima kao što su “Fabric” u Londonu, “Panoramabar” i “Watergate” u Berlinu, kao i “Rex” u Parizu.

Drugog dana proslave četvrtog rođendana klub “The Tube“ gramofone će vrteti rezidenti kluba Peppe i Pooki. Ovaj uigran i prekaljen tandem zasigurno obećeva nezaboravan disko provod.

Ulaz u petak je besplatan do jedan posle ponoći, dok će se kasnije naplaćivati 300 dinara. U subotu, kao rođendanski poklon svim gostima, ulaz će biti slobodan.

 

 

 Shonky

Shonky

 

 
Inače, za doček Nove Godine u klubu “Tube“ će nastupiti nastupiti Peppe i Oysha. Goste očekuje gruvy house, pomešan sa klasicima i po kojim retro hitom.

Karte u pretrodaji su 1.000 dinara i mogu se svakog dana kupiti u disko baru “Mladost“ (Karađorđeva 44). Na ulazu karte će koštati 1.300, a posle tri ujutru 500 dinara. Uz ulaznicu gosti dobijaju i piće dobrodošlice.

Više info o najluđoj noći u klubu “The Tube“ na 062 966 72 01 ili 065 412 14 47.