Home

VESTI

BOSTON 168 live u klubu Drugstore

No Comments Najave

BOSTON 168 live u klubu DrugstoreBOSTON 168 live u organizaciji kolektiva TRIII! 9. decembra 2017. godine, kolektiv TRIII organizuje celonoćni/jutarnji underground klupski maraton.

   
Iako je je klupski život u Beogradu veoma aktivan, primetan je nedostatak živih nastupa, live act-ova elektronskih tehno umetnika. Sviranje i manipulacija digitalnim instrumentarijumom je izvesna budućnost klupskih elektronskih zabava.

   

Zbog toga, 09.12.2017. godine u klubu Drugstore sa početkom u 23h, TRIII će ugostiti muzički izuzetno atraktivne mlade live act umetnike, italijanski duo, BOSTON 168.  Projekat čine Sergio Pace i Vincenzo Ferramosca.

 

Momci dolaze iz Torina, auto-grada, koji je, slično Detroitu poslednjih decenija 20. veka, doživeo egzodus radnika, pad standarda i kulturno beznađe za mlade, gde su bivše fabrike i hale postale okupljališta mladih, prevenstveno poklonika muzičke underground kulture. Između ostalih zahvaljujući i ovim umetnicima, u Torinu danas postoji nekoliko izvanrednih underground klubova poput Bunker , Audiodrome, Chalet ili Rush, kao i prestižni festivali Kappa Futur, Club to Club ili Movement.

 

 

 BOSTON 168 live u klubu Drugstore

BOSTON 168 live u klubu Drugstore

 

 

Vlasnici su izdavačke kuće Old and Young, a iza sebe imaju desetine muzičkih izdanja na etiketama Enemy, Involve, Oddeven, Attic, itd. Poslednjih nekoliko godina rade uglavnom live act nastupe i to na pretežno analognim muzičkim elektronskim instrumentima, Roland 303, 606, 707, Korg, Moog, Avalon.

 

Nastupaju širom Evrope i često su gosti poznatog berlinskog kluba Berghein.

 

 

BOSTON 168 live u klubu Drugstore

BOSTON 168 live u klubu Drugstore

 

 

Ljubitelji underground tehno zvuka, kao i obožavaoci acid tehna, ovaj nastup ne bi trebalo da propuste, jer će to biti jedinstvena prilika da čuju kako zvuči old school acid muzika u kombinaciji sa savremenim poimanjima tehna i 4/4 elektronskih aranžmana.

Live act ovog dueta bi se mogao opisati kao eksperiment na analognim uređajima koji se u potpunosti oslanja na njihovu muzičku intuiciju stvarajući hipnotičko zvučno putovanje od prošlosti, preko današnjice do budućnosti, sa svim kvalitetnim elementima undergound tehno plesne muzike.

 

 

BOSTON 168 live u klubu Drugstore

BOSTON 168 live u klubu Drugstore

 

 

Domaća podrška biće članovi kolektiva TRIII: Boža Podunavac, Mirko Lazarević i Dušan Kačarević.

Takođe, kolektiv TRIII u svakoj prilici promoviše još uvek nedovoljno afirmisane djeve i producente, pa će tim povodom u malom klubu Drugstore nastupiti Gorgia, Ana Rs i  Rope.

Žurka u klubu Drugstore će trajati do 06h, a onda se zabava seli u klub KPTM na zvaničan after party, na kome će domaći akteri raditi DJ b2b kombinacije uz priliku da možda vidimo italijanske umetnike i za DJ mix pultom.

 

 

BOSTON 168 live u klubu Drugstore

BOSTON 168 live u klubu Drugstore

 

 

FB EVENT

WWW.TRIII.RS

BOSTON 168 – Mix Techno scene story #1

BOSTON 168 – Equipment for live act

FB BOSTON 168

FB TRIII

FB DJ DUŠAN KAČAREVIĆ

FB DJ MIRKO LAZAREVIĆ

FB DJ BOŽA PODUNAVAC

FB DJ GORGIA

FB DJ ANA RS

FB DJ ROPE

MIXCLOUD TRIII

INSTAGRAM TRIII

TWITTER TRIII