Home

VESTI

Border-Line Sessions #7 with DJ Shalom

No Comments Najave

Border-Line Sessions #7 with DJ Shalom

DJ Shalom počeo je počeo da se bavi muzikom sa 14 godina, koristeći ploče. Mešajući stilove i baveći sa aktivizmom, on osniva svoju produkcijsku kuću Slackness 2001.

 

DJ Shalom je samouki muzičar koji svira na više instrumenata, koji se ne vezuje samo za jedan već za sve stilove. Zahvaljujući takvom pristupu muzici, učestvuje na raznim projektima (baletskim, pozorišnim, uličnim, džez i drugim) u kojima svoje ploče nameće kao ravnopravni instrument: ne koristi ih samo da bi začeo neki zvuk ili ritam, već da bi stvorio organsku i osobenu zvučnu materiju.

Dvojac Bez Kormilara je producentsko-kompozitorski tandem (Dusan Petrović – saksofoni, flauta, bas, kontrabas i Boris Mladenović- gitara, sempleri, kompjuter) koji od svog nastanka pokušava da na jednom mestu u vremenu i prostoru ljudima koji su se tu zatekli ponudi pogled u (muzičku) prošlost i budućnost koje stoje iza odnosno ispred tog trenutka, kao i uvid u mnogostruke muzičke pejsaže koji se otvaraju jedan za drugim putem sučeljavanja unapred pripremljene muzike i muzike koja nastaje na licu mesta sa odabranim gostima: muzičarima, producentima, DJ-evima.

 

Border-Line Sessions #7 with DJ Shalom

 

 

1. oktobar, 22h

Border-Line Sessions #7
DJ Shalom
Dvojac bez kormilara