Home

VESTI

Blond:ish: Seksi DJ plavuše iz Kanade na “ Lastinom” matineu

No Comments Najave

Blond:ish: Seksi DJ plavuše iz Kanade na “ Lastinom” matineuŽenski DJ duo Blond:ish, koji čine dve seksi plavuše iz Kanade, nastupiće u nedelju (21. septembar) na matineu gradskog splava Lasta. Ova DJ dame trenutno spadaju u sam svetski krem dip hausa.

  

Duo Blond:ish čine Kanađanke Anstascia D’elene i Vivie Ann Bakos, koje su trenutno nastanjene u Londonu.

   

Na svetskoj sceni su se “u paketu” pojavile 2008. godine i od tada su česti gosti prestižnih festivala i klubova širom sveta. Imaju izdanja na najcenjenijim lejblovima elektronske muzike kao što su Kompakt, Get Physical i Noir Music. Iako je u njihovoj muzici najizraženiji dip haus, setovi ove dve zanosne devojke predstavljaju pravi muzički koktel i sadrže i electronic, eclectic, psychedelic, romantic technoish techish house elemente. Podrška su Daniel Cehranovi i DJ dvojac Zwein, koji čine Nemanja Tankosić i Nenad Jovanović.

 

 

 Blond:ish: Seksi DJ plavuše iz Kanade na “ Lastinom” matineu

Blond:ish: Seksi DJ plavuše iz Kanade na “ Lastinom” matineu

 

 

Ulaz na matine se neće naplaćivati, ali će moći da se uđe samo sa pozivnicama koje će se deliti na prve tri žurke na Lasti ove nedelje. A to su “Lasta goes Hip hop” parti na kome će u četvrtak nastupiti Dadah Selectah, Byp i DJ Ike, zatim “Dancing oh the river” u petak gde su za DJ pultom Groovyman, Dooshan i Ales i dan kasnije “Stars in your eyes” uz ekipu Bross, Goran Starčević i Zwein.

 

YouTube
Maya Jane Coles – Everything (Blond:ish Remix)