Home

VESTI

Bizzare Contact @ SKC

No Comments Najave

U subotu 14.2 očekuje nas  Bizzare Contact u SKC-u.

 

Muziku Bizzare Contact-a pravi 23-ogodišnji Izraelac Didi Ezra. Počeo je vrlo mlad – pre deset godina, a 2004. se pridružio prestižnoj izraelskoj ekiteti Com-Pact Records za koju izdaje svoj debi album – Plastic Fantastic. Domaća publika je svako od njegovih dosadašnjih gostovanja ispratila sa velikim interesovanjem, pa se može reći da je ovaj mladi producent možda i najcenjeniji od zvezda FULL ON-a koje nastupaju kod nas.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima deli 2×2 kartu za ovo dešavanje,  Zainteresovani je potrebno da nas pošalji email na [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Dobitnici nagrada će biti obavešteni preko emaila. Subject:Bizzare Contact

 

 

 

 

Iza projekata Visual Paradox stoji 32-ogodišnji izraelski producent Marian Bog, osnivač i vlasnik Com.Pact Recordsa. 2005 godine je u saradnji sa Didi Ezrom izdao album "La La Land" pod imenom Visual Contact i od tada nastupaju zajedno na festivalima i žurkama širom sveta.

Ovih dana rade na novoj muzici, i kako sami kažu – očekujte neočekivano!

 

 

SKC(od 23h)

LINE UP :

 

BIZZARE CONTACT, live!
VISUAL CONTACT, live !

Dj Max
Dj Sivi

Stage 2
Dj   Luka Sepsy
Dj Cheda Psyho Active
Dj Prospect live! utopia records
Silver Sub Back2Back
Dj Bata Forenzic

  

info: 065 640 3957
Cena karte 790 dinara

pretprodaja karata: Bilet servis i IPS prodavnice (Beograd, Novi Sad, Niš)