Home

VESTI

Bitefartcafe ulazi u novu 09/10 sezonu!

No Comments Najave

Bitefartcafe ulazi u novu 09/10 sezonu!

S posebnim zadovoljstvom najavljujemo otvaranje zimske sezone u petak, 16. oktobra, od 23h. Znajući da prave vrednosti ne treba menjati, rešili smo da ovogodišnji program kluba bude upravo onaj na koji je naša publika navikla u prethodnim sezonama. Ali istovremeno, sledeći tradiciju težnje ka perfekciji u traženju dobrog zvuka i dobrog provoda, rešili smo da uvedemo i neka programska pojačanja, koja će činiti novi bendovi, kako sa domaće, tako i strane muzičke scene.

Ovog vikenda Bitefartcafe najvljuje dve večeri vrhunskog muzičkog programa!Otvaranje nove sezone, u petak, 16. 10. rezervisano je za svirku Loco benda, najvećeg favorita publike i najtraženijeg beograskog cover benda! Posle kraće pauze, najmoćniji aktuelni klupski zvuk sa svojim dobro poznatim Disco/funk repertoarom ponovo u Bitefartcafe-u!

 

Drugog dana nove sezone, u subotu, 17. 10. od 23h, nastupiće Perpetuum Mobile, bend koji je poznat našoj publici kao jedan od glavnih nosilaca muzičkog koncepta Bitefartcafe-a! Vrhunski DiscoHouse repertoar, fantastičan scenski nastup i komunikacija sa publikom, kriterijumi su na koje je je naša publika navikla, kada je ovaj subotički bend u pitanju.  

 

Bitefartcafe nastavlja svoj program ove sezone u još veselijem, vedrijem I muzički bogatijem duhu! 

 

Bitefartcafe ulazi u novu 09/10 sezonu!