Home

VESTI

Besplatni R’N’R spektakl u srcu Vojvodine

No Comments Najave

Besplatni R'N'R spektakl u srcu VojvodinePrethodnih pet koncerata održanih u okviru Jelen top 10 turneje u Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Vranju, Somboru i Požegi, opravdalo je velika očekivanja i publike i izvođača. Jelen top 10 turneja iz nedelje u nedelju dokazuje zašto je trenutno najznačajniji muzički događaj u zemlji, ali i šire!

  

Jelen top 10 turneja u subotu 12. maja stiže u samo srce Vojvodine – Novi Sad, gde će se na besplatnom koncertu u maloj dvorani Spens-a publici predstaviti  Supernaut, Kanda Kodža i Nebojša, Sharks Snakes & Planes, Obojeni program, Darkwood Dub, zatim specijalni gosti iz Hrvatske, grupa Let 3, kao i bend Eyesburn koji će imati prvi nastup na ovogodišnjem izdanju Jelen top 10 turneje:

  

,,Došlo je do izvesnog, ja bih rekao, osveženja u zvuku, prouzrokovanog zrelijim pristupom celoj priči, a i spektar uticaja je znatno proširen. Naravno, svi stari elementi su još uvek tu i to što je zaštitni znak zvuka benda neće se menjati”, objašnjava Zoran Đuroski – Đura novu energiju kojom Eyesburn odiše od dolaska novog bubnjara Dejana – Metal Miljkovića.

 

 

 Besplatni R'N'R spektakl u srcu Vojvodine

KKN

 

 
I Novosađani će, kao i dosadašnji posetioci Jelen top 10 turneje, biti u prilici da upoznaju neke od svojih omiljenih muzičara učešćem u mini kvizu koja se organizuje putem zvanične Jelen top 10 facebook strane www.facebook.com/jelentop10

 

 

 Besplatni R'N'R spektakl u srcu Vojvodine

Let 3

 

 

Vidimo se na Jelen Top 10 turneji u Novom Sadu!
Tačne informacije o terminima, mestima, izvođačima, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: www.jelentop10.com i www.facebook.com/jelentop10

 

 

Besplatni R'N'R spektakl u srcu Vojvodine

Eyesburn

 

 

 Jelen top 10 turneja stiže u Novi Sad!
BESPLATNI R'N'R SPEKTAKL U SRCU VOJVODINE
subota, 12. maj, Mala dvorana Spensa