Home

VESTI

Berlinsko-helenski šmek za Dan zaljubljenih

No Comments Najave

Berlinsko-helenski šmek za Dan zaljubljenihNemački DJ Jannis Siopis, koji spada u sam krem berlinske scene, po prvi put će se predstaviti beogradskim klaberima ovog vikenda.
 
Siopis, koga malo starija publika pamti i kao Silversurfera, će nastupiti u petak (13. februar), na dočeku Dana zaljubljenih u klubu Three dots na Autokomandi. Matični label mu je Get Physical i prošao je berlinsku DJ školu, ali po imenu je jasno da poreklo vuče od starih Helena. Baš zato je često nastupao po egzotičnim grčkim ostrvima, ali je i redovno “kidao” densflor u najpoznatim svetskim klubovima kao što su Fabric u Londonu i Space na Ibici, te i na brojnim festivalima.
 

Kritičari u poslednje vreme znaju da kažu da reč miks kod Siopisa dobija pravo značenje, pošto u njegovim setovima ima mesta za čisti i energični techno, tech-house deonice, ali i za prvoklasni deep.

 

Sve to garantuje jedan pravi berlinsko-helenski parti, uz koji će Beograđani moći uđu u Dan zaljubljenih. Žurka traje punih 12 sati, od 22 do 10 ujutru, a podrška je Peppe, jedan od prvoboraca domaće DJ scene. Karte su 400 dinara.

YouTube
Siopis – Really Love Ya
Siopis – Try to fight feat Alfons   

 

 

 Berlinsko-helenski šmek za Dan zaljubljenih

Berlinsko-helenski šmek za Dan zaljubljenih