Home

VESTI

“Berklee College of Music” ponovo u Srbiji

No Comments Najave

“Berklee College of Music” ponovo u Srbiji, 2011“Berklee College of Music”, vodeći svetski koledž za džez i savremenu muziku po drugi put dolazi u Srbiju.

 

Predavanja, radionice, audicije i intervjui (A&I) u okviru svetske turneje za podelu stipendija najboljim muzičkim talentima planete (World Scholarship Tour) održaće se u Beogradu od 18. do 22. oktobra 2011. godine. 

 

Organizator programa “Berklee Clinics – Belgrade” je Multikultivator Servis za razvoj kulture i umetnosti iz Beograda, a domaćin je muzička škola “Stanković”.  Program se realizuje uz podršku sekretarijata za kulturu skupštine grada Beograda i opštine Savski venac. 

 

Jedinstven “Berklee” process audicija i intervjua dizajniran je tako da na najbolji način demonstrira muzički potencijal svakog kandidata i ujedno ga priprema za dinamičan proces studiranja na “Berklee College of Music”. Svake godine “World Scholarship Tour” poseti više od 40 gradova širom SAD, Evrope, Azije i Južne Amerike u potrazi za najtalentovanijim muzičarima.

 

 

 Berklee Clinics, Beograd, Oktobar 18-22, 2011

Berklee Clinics, Beograd, Oktobar 18-22, 2011

 

 

Predavanja i radionice otvorena su za sve zainteresovane, ali je neophodno prijaviti se jer je broj mesta ograničen. Formular za prijavu možete preuzeti na sajtu Multikultivatora – www.multikultivator.org.rs Prijave se primaju do petka 14. Oktobra a registracija prijavljenih polaznika obaviće se u prostorijama muzičke škole „Stanković“ u ulici Kneza Miloša 1a u Beogradu u utorak 18. oktobra.

 

Mesta prijavljenih polaznika koji se ne budu registrovali u utorak biće ustupljena zainteresovanim polaznicima sa liste čekanja. Predavanja i radionice vodiće četvoročlani tim sa Berklee koledža koji predvodi direktor internacionalnog programa Berklee college of Music, gospodin Džejson Kamelio (Jason Camelio).

Broj mesta je ograničen kako za radionice tako i za audicije. Na radionice i predavanja može se prijaviti maksimalno 200 polaznika, dok broj audicija ograničen na 60. Dodatne informacije o programu „Berklee Clinics – Belgrade“, informacije o kotizaciji kao i uputstvu za prijavljivanje na audiciju potražite na www.berklee.multikultivator.org.rs. Za sva pitanja u vezi sa programom Berklee Clinics – Belgrade otvorena je adresa [email protected]

Sada je trenutak da ostvariš svoj san! Zgrabi šansu!