Home

VESTI

Beograde, spremi se za opasno tehno “prženje”!

No Comments Najave

Beograde, spremi se za opasno tehno “prženje”!Legenda svetske tehno scene The Advent, pred svoje prvo beogradsko gostovanje na Lucky Records Showcase žurki 28. novembra u Depo Magacinu, kaže da jedva čeka da napokon nastupi u prestonici Srbije i domaćim klaberima poručuje da se spreme za opasno tehno “prženje”!
    

The Advent bez dileme spada u najvažnije artiste u istoriji tehna, a njegov live act, kojim će se predstaviti našoj publici, važi za jedan od najboljih u svetu.
  

Cisco Ferreira, kako mu je pravo ime, jedan je od retkih velikana tehno scene koji do sada nisu imali priliku da nastupe u Beogradu, pa zato i ne čudi što je on jedan od najiščekivanijih DJ-eva među domaćim klaberima. A osećaj je uzajaman, pošto je i sam The Advent veoma uzbuđen pred Lucky Records Showcase žurku.

 

– Izuzetno mi je drago što konačno imam prilku da dođem u Beograd! Čuo sam da su srpski klaberi izuzetno vatreni i da uvek naprave sjajnu atmosferu, tako da jedva čekam subotu. Beograd ima jako dobar imidž u party svetu, tako da sam više nego motivisan da vas prodrmam sa veoma dinamičnim live act-om. Nadam se da ste spremni za pravo tehno “prženje” – poručuje The Advent.

 

 

 Beograde, spremi se za opasno tehno “prženje”!

Beograde, spremi se za opasno tehno “prženje”!

 

 

A da će ovo biti jedna od najdinamičnijih Lucky Records Showcase žurki potvrđuje i ostatak line-up-a, koji predvode jedan od začetnika naše scene Boža Podunavac i lider nove srpke tehno garde Speedy. Uz njih tu su još Luca Concrete i Toma Tek, koji će se predstaviti u back2back setu. Karte su u prodaji po ceni od 990 dinara, dok će na ulazu biti nešto skuplje.