Home

VESTI

Ben Klock, sinonim za tehno, u klubu “Tube”

No Comments Najave

Ben Klock, sinonim za tehno, u klubu "Tube"Ben Klock, jedan od najznačajnijih predstavnika nove nemačke tehno škole, nastupiće zajedno sa najpoznatijim domaćim di džejom Markom Nastićem večeri "Techno Special" u sredu 15. februara u klubu "Tube".

Rođeni Berlinac, DJ, producent i vlasnik lejbla Ben Klock je bez ikakve sumnje jedan od najznačajnijih ličnosti tehno muzičke istorije.

 

Rezident je u jednom od najpoznatijih svetskih klubova "Berghain" u Berlinu, još od njegovog otvaranja 2004. godine. Svojim posebnim pristupom i uticajem kao DJ i producent. uspeo je da ostavi unikatan žig na tom, samo Brghain-u svojstvenom, klupskom zvuku.

Tehno setovima sa punim hipnotičkim, deep i jakim gruvom, izdanjima na "Ostgut Ton" lejblu, a potom i na svom "Klockworks" koji je osnovan 2006, Ben je zaslužio izuzetnu internacionalnu reputaciju tokom poslednjih godina.

 

 

 Ben Klock, sinonim za tehno, u klubu "Tube"

Ben Klock, sinonim za tehno, u klubu "Tube"

 

 

Motivisan svojom produkcijom i remixima za različite izvođače kao što su Kerri Chandler, Martyn ili "Depeche Mode" i opšte poštovanim debi albumom "One" za etiketu "Ostgut Ton" i njegov "Berghain mix" , Benovo ime je postalo sinonim za definiciju tehna. On osvaja svojom muzikom koja je dosledna, napeta i dinamična a opet senzibilna.

 

 

Uz Bena će sa svojim setom nastupiti i najpoznatiji domaći di džej Marko Nastić, a cena karte posle ponoći je 300 dinara.